Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5napot kesett majd iszonyatos...

5napot kesett majd iszonyatos fajdalmak kozott megjott, lehetett baba?

Figyelt kérdés
1napja jott meg de annyira fajt h osszegornyedve sirtam.nem hasznalt a fajdalomcsillapito semmi,ugy ereztem mintha valaki kapaszkodna bele a mehembe es huzna lefele es 3xosara van dagadva .15eve menstrualok de ilyen soha nem volt velem.es eszembe jutott h lehet h azert kesett es azert faj ennyire mert esetleg baba volt?
2019. dec. 19. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de lehet hogy nem. Ezt senki nem fogja tudni megmondani.
2019. dec. 19. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt ilyen, mikor kidurrant egy ciszta a petefészkemben. Még hánytam is.
2019. dec. 19. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha terhes voltál, általában még kimutatja a teszt pár napig. Tünetekre nem lehet alapozni, okozhat fájdalmas, a megszokottól eltérő menzeszt bármilyen hormonális kilengés, akár ciszta, akár diéta, stressz (ha babát akarsz a szervezetnek az is az), betegség... stb. miatt.
2019. dec. 19. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Nekem volt vetélésem. A fájdalom nem volt erősebb,mint egyébként,viszont elhúzódó volt a vérzés. Nem tudtam,hogy terhesség volt,de el kellett mennem orvoshoz,mert 2 héten belül nem múlt el. Küret lett belőle,a szövettanból pedig kiderült,hogy baba volt.

Ha neked spontán elmúlt a vérzés,bármi okozhatta az erősebb görcsöket. Baba is akár,de azok is,amiket előttem már leírtak. Talán jobb is,hogy nem tudod. (mármint azt,ha terhesség volt).

Én nagyon nehezen jöttem helyre lelkileg.

Évekig tartó mesterséges megtermékenyítések sikertelensége utáni spontán terhességemből nem maradt velünk a baba☹.

2019. dec. 19. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Bocs,most olvastam újra a kérdésed. Látom,tegnap jött meg.

Ebben az esetben,figyelj arra,hogy meddig tart. A szokott ideig,esetleg tovább.

2019. dec. 19. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
5 nap késésnél ha el is megy a baba, nem okoz a szokásosnál nagyobb fájdalmakat egy még ultrahanggal sem látható, 2 miliméteres sejtcsomó.
2019. dec. 19. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Csinalj tesztet. A Hcg meg egy darabig ott van a szervezetedben.
2019. dec. 19. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!