Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti ebben az időszakban is...

Ti ebben az időszakban is próbálkoztok, vagy amíg tart ez a helyzet addig szünetel a “projekt”?

Figyelt kérdés

2020. márc. 15. 10:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Mi próbálkozunk, lassan a lombiknál tartunk, az meg még úgyis hónapok, mire oda jutunk.
2020. márc. 15. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyolcas: ti hova jártok?
2020. márc. 16. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Pécs
2020. márc. 16. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is elgondolkoztam ezen a kérdésen, de mi nem toljuk el.

34 vagyok , ki tudja mi lesz , meddig fog tartani ez a helyzet...szóval mi próbálkozunk.

Régen sem szaladgáltak orvoshoz az emberek, szóval bízom benne, hogy ha összejön akkor problémamentes lesz a terhesség.

Ennyi.

2020. márc. 17. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Mi nem próbálkozunk ,mert már benne vagyunk , a 24. Hétben járunk épp , viszont nekem meg se fordulna a fejemben ,hogy emiatt ne próbálkoznánk , sőt én most sem aggódok az egészségünk miatt, megteszem az alap óvintézkedéseket , vitaminokat szedek ezenkívül makk egészséges vagyok , így nem gondolnám ,hogy probléma lehet. Vizsgálatokra magánorvoshoz járok , tehát még a tömeget is eltudom kerülni.
2020. márc. 17. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok, mi már nagyon vártuk hogy próbalkozhassunk ,mert volt vetélésem ki is vizsgálták lehet az ok, már várom h végre én is megpillanthassam a pozitív tesztet, de a vetélés miatt szoros orvosi felügyeletre van szükség. Sok helyen érdeklődtem orvosi ellátást most még biztosítani kell a terheseknek, de már több magánban is részlegesen elérhetőek a vizsgálatok. Nem tudom megadjuk-e az esélyt a terhességnek
2020. márc. 30. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!