Lefeküdtem a szaktársammal, de most először. Nem volt bent teljesen, kb.5 percig tartott és minimálisat élvezett el bennem. A baj az, hogy pont a 14. napon volt és nem védekeztünk. Mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?
🤣🤣🤣
"minimálisan élvezett el" az meg milyen??
Neked nem mondták, hogy bezártak az egyetemek, aztán költözz haza, ne a szaktársaddal kefélgess védekezés nélkül?
Hogy jön ide az, hogy elôször? A spermáknak nincs olyan szabályzatuk, hogy “elsô szaktárssal történô kefélésnél nem megyünk sehova”. 😀 Ezt a minimálisan elélvezést se nagyon értem. Nem lehetsz egy észlény.
Írass esemény utánit.
Elment benned, pont ovu időben, tehát minden esélyt megadattok, hogy sikerüljön. A többi már csak a csillagok állásán múlik, azért manapság kelle gy év, hogy sikerrel járjanak a párok, de az ilyen "nem tervezett baleseteseknek" természetesen elsőre a lehetetlenből is sikerül...
Esemény utáni esetleg??
Micsoda felelőtlenség. Legalább akkor védekeznél, ha csak egyszeri alkalom lesz. Ha pedig hirtelen felindulás és máskor is előfordulhat veled ilyen, tarts óvszert a táskádban...
Esemény utáni tabletta amit te keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!