Beágyazódás hány napig tart? Mik a tünetei?
Figyelt kérdés
2007. dec. 12. 18:30
1/3 anonim válasza:
A megtermékenyítéstől számított 7-10 nap. Magát a beágyazódást nem érezni, de onnantól jelentkezhetnek a terhestünetek, sűrűbb fehér folyás. A tesztet a menzesz késésekor a legbiztosab megcsinálni, de még akkor sem biztos, hogy mutatja. Ha nagyon türelmetlen vagy és jelentkeznek az egyértelmű tünetek, lehet korábban is...
2/3 anonim válasza:
Éppen az imént teszteltem pozitívat. Én éreztem a beágyazódást, mintha késsel szúrkálták volna az alhasam, és kisugárzott a hüvelyembe. De azért nem olyan erősen! Furcsa volt, mert már soron következő mensi előtt 7 nappal éreztem és most hétvégén volt a csúcs. Amúgy sosem fájt! Most puffadt volt az alhasam is közben.
3/3 anonim válasza:
7-10 nap, de nem mindig van tünete. Nekem sem volt. CSak a mellem fájt a 4. hét után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!