Hogy lehetseges ez?
Figyelt kérdés
Februar 22.e az utolso menstruaciom idopontja.
Ma reggel csinaltam egy tesztet mert tegnap hanytam es azota is szarul vagyok.
Tudtam,hogy nem lehetseges meg de azt olvastam csak akkor lehet tunet ha van hcg hormon.
Pozitiv lett a tesztem.
Hogy lehetseges ez? Letezik,hogy a menstruacio utan egybol ovulaciom volt? En ezt nem ertem , nem is tudom igy elhinni.
2020. márc. 11. 13:34
3/11 A kérdező kommentje:
Mert meg csak 19 nap telt el a menzesz ota. Es ez szamomra furcsa
2020. márc. 11. 13:43
4/11 anonim 

válasza:

Megmutatod a tesztet? Én korainak tartom, de lehetett is ovud mensi után közvetlen.
5/11 anonim 

válasza:

Ha már terhességi tüneted is van és a teszt is pozitív, akkor valószínűbb, hogy az előző ciklusban fogant a baba. Normális mennyiségű vérzésed volt a szokott időben, vagy jóval kevesebb? Van képed a tesztről?
6/11 anonim 

válasza:

Vagy az előző ciklusban fogant
7/11 A kérdező kommentje:
Normalis volt a menstruaciom. Szokasos szenvedes , fajt is rendesen. A szokott idot nem tudom biztosra mondani mert rendszertelen.. Letezhet,hogy elozo ciklusban fogant es megis normalis menstruaciom legyen?
Kepet estere tudok csatolni , mert kozben en eljottem dolgozni.
2020. márc. 11. 13:58
8/11 anonim 

válasza:

Inkább az előző ciklusban fogant, de majd a baba méreteiből kiderül, hogy mi az igazság.
9/11 A kérdező kommentje:
Hat kivancsi leszek... Koszonom a valaszokat.
2020. márc. 11. 14:26
10/11 anonim 

válasza:

Vagy most ovulalsz. Lh csucsot is mutat halvanyan a teszt. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!