Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek?! Esetleg...

X88 kérdése:

Terhes lehetek?! Esetleg neked is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Huh... ez eleg kellemetlen nekem most. Van egy férfi akivel ismerkedünk már egy hónapja,és hat nem vagyunk gyerekek... Le feküdtünk mar jó párszor. Viszont 13.an meg kell jönnie elotte egy héttel már görcsöl a hasam és jonnek ki a pattanások most viszont semmi... Tegnap reggel 9kor fel keltem es neki alltam raffaellot es hagymás chipset zabalni de tonna számra... ma mar szedultem es hanyingerem is van/volt ha a csokira gondolok.. ho hullámaim vannak hol meg vagyok hol izzadok mint a ló az elobb 37.6 volt a hoemelkedesem ra 10-15percre 36.7 nem szokott ilyen lenni. Másnak is volt ilyen? Ha nem jon meg a hetvegen mindenképpen szeretnenk tetszet csinalni,de gondoltam jo lenne ha tudna valaki segiteni. Nagyon Koszonom a valaszokat!❤️

19/L

2020. márc. 10. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Bízok benne, hoyg nem vagy terhes. Ha legközelebb összefeküdtök, védekezzetek!

Írj majd, hogy mi lett. Mióta is késik a mensid?

2020. márc. 11. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"es hat nem vagyunk gyerekek..."

"Sejtettem, lesznek negatív válaszok"

"Nem védekezünk, 45 éves"

45 éves apád korú egyén hímveszőjére már luxus gumit húzni? Vagy mire számitottál? Olyan talasztalt, öreg fickó, hogy tudja szabályozni a hugycsőbem maradt hím ivarsejtek mozgását. Jóreggelt!

Dehogy nem vagy te gyerek...

Ha nem jut eszedbe neked, vagy az apád korú egyénnek, hogy a védekezés hiányának következmènyei is lehetnek, mondjuk egy nem kívánt terhesség vagy nemibetegségek, akkor lehet még senkivel se kéne szexelned, de főleg nem egy apádkorú egyénennel nem...

2020. márc. 12. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!