Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek?! Esetleg...

X88 kérdése:

Terhes lehetek?! Esetleg neked is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Huh... ez eleg kellemetlen nekem most. Van egy férfi akivel ismerkedünk már egy hónapja,és hat nem vagyunk gyerekek... Le feküdtünk mar jó párszor. Viszont 13.an meg kell jönnie elotte egy héttel már görcsöl a hasam és jonnek ki a pattanások most viszont semmi... Tegnap reggel 9kor fel keltem es neki alltam raffaellot es hagymás chipset zabalni de tonna számra... ma mar szedultem es hanyingerem is van/volt ha a csokira gondolok.. ho hullámaim vannak hol meg vagyok hol izzadok mint a ló az elobb 37.6 volt a hoemelkedesem ra 10-15percre 36.7 nem szokott ilyen lenni. Másnak is volt ilyen? Ha nem jon meg a hetvegen mindenképpen szeretnenk tetszet csinalni,de gondoltam jo lenne ha tudna valaki segiteni. Nagyon Koszonom a valaszokat!❤️

19/L

2020. márc. 10. 21:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Nekem mielott megjon akkor szokott ez lenni. Eszek ossze vissza edeset sossal. Szedulni is szoktam elotte. :) a homersekletet nem mertem meg azt nem tudom. Nekem a hasam se faj soha se elotte se kozben. Vedekeztetek?
2020. márc. 10. 21:34
 2/12 Csicuki ***** válasza:
Vegyél tesztet ha ennyire aggaszt a dolog.
2020. márc. 10. 21:38
 3/12 A kérdező kommentje:
1/1 nem mindig... Nem ment el bennem,vagy is nem tudok rola jutott-e belem🙄
2020. márc. 10. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor alaposan megismeritek egymást igy az elso hónapban... 🙂

A tüneteket terhesseg es közelgő menszi is okozhatja, igy nem tudni ezt.

2020. márc. 10. 22:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Soha nem volt meg ilyen.. Mielott meg jott 1hettel mindig gorcsoltem es jott sok sok pattanás,most semmi csak a hányinger szédülés es zaba🙄
2020. márc. 10. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is akkor vannak ilyen tüneteim, mielőtt megjön. Még nem is késik, nem értem mit parázol. Elég felelőtlen vagy, hogy egy hónapos ismertség alatt már többször lefeküdtetek védekezés nélkül. Lehet most megúsztad, de legközelebb védekezz.
2020. márc. 10. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amiröl nem írtál, hogy szex közben védekztetek is vagy annyira nem vagytok felnöttek, hoyg ez eszetekbe jusson????
2020. márc. 10. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon koraiak lennének ezek a tünetek terhesség esetén. Viszont menzesz előtt is szokott ilyen lenni. Ha nem jön meg, tesztelj.
2020. márc. 10. 22:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem vedekeztunk a férfi 45 eves.

Sejtettem lesznek akik kicsit megativak lesznek de nekik is Koszonom! Hnap megyunk tesztet venni

2020. márc. 10. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül felelőtlenek vagytok! Lehetsz terhes, de nem a tünetek miatt, koraiak lennének; hanem azért, mert védekezés nélkül élsz szexuális életet.

Ha nem akarsz még egyszer ilyen aggodalomban lenni, akkor óvszer nélkül a közeledbe se engedd.

2020. márc. 10. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!