Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik terhesvitamint ajánlaná...

Melyik terhesvitamint ajánlanátok nekem? 10 évig szedtem fogamzásgátlót, most fogom abbahagyni.

Figyelt kérdés

10 év után ebben a hónapban hagyom abba a Yasminellet, és szeretnék elkezdeni helyette valamilyen vitamint szedni, ami segíthet a szervezetemnek felkészülni a babavárásra. Eddig nem szedtem soha semmilyen vitamint vagy étrendkiegészítőt, de sok gyülmöcsöt és zöldséget eszem, igyekszem változatosan étkezni.

Amiket eddig néztem: Elevit Complex 1., Femibion 0, Das gesunde Plus Mama A-Z.

Az Elevitről többen írták ezen az oldalon, hogy székrekedést okozott nekik, amivel sajnos nekem egyébként is szokott gondom lenni, tehát ez mondjuk egy szempont lenne, hogy lehetőleg ilyen mellékhatása ne legyen a készítménynek.

2020. márc. 10. 11:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat és jó kívánságokat!
2020. márc. 12. 08:23
 12/17 anonim válasza:
17%
Szerintem gálosat semmiképp ne szeddj,annál minden csak jobb lehet.
2020. márc. 12. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó mit értesz "gálos" alatt?
2020. márc. 12. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az orvos azt mondta h mire pozitív a teszt, kb addig érdemes szedni, magyarán késő ha akkor kezded el amikor teherbe esel. A folsav a legfontosabb, c vitamin, ezeket sztem elég, már a tervezési időszakban érdemes.
2020. márc. 12. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én trimeszter 1et szedtem előtte. Sajnos sokaig nem sikerult teherbe esni aztan tobbek ajanlasara elkezdtem az inofolicot inni meg d vitamint szedni es nem tudom ettol e de 2 honapon belul terhes lettem :)
2020. márc. 12. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
A hazai piacon a GAL a legjobb, nézz utána. Pl nagyon fontos, hogy folátot tartalmazzon a vitamin, NE folsavat, mert jó eséllyel úgysem tudod feldolgozni.
2020. máj. 12. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az Elevitet szedtem, bár, én vártam 3 hónapot a fogamzásgátló elhagyása után, hogy kitisztuljon valamelyest a szervezetemből. Kicsit én is hadilábon állok a legkisebb helyiséggel, de az Elevit ezt nem befolyásolta. Viszont, mivel több minden is van benne, a bőrömön és a hajamon viszont láttam jótékony hatásait. :)
2020. szept. 4. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!