17 éves körüli lányoknál mennyi az esély teherbe esni?
Problémára akkor kell gondolni, ha minimum 1 évig nem jön össze a baba.
Néha nem megy olyan könnyen a teherbeesés sem, hogy egy alkalomból sikerüljön.
Én szerencsés voltam, nekem sikerült.
De mindenki más.
Tehát gyakorlatilag nem védekeztetek eddig sem nagyon. Most pedig semennyire, ha jól értettem.
Bármi lehet, normális is lehet, de ha konkrétan sok hónapon át nem jött össze, akkor lehet probléma is. Pco, ciszta, pajzsmirigy, inzulinrezisztencia, ezek csak amik sok nőnél előfordulnak. Akár hormonok miatt, még nincsenek beállva rendesen.
Az odáig szuper, hogy van miből eltartania a párodnak titeket, de még egy percet sem dolgoztál, nem is éltél gyakorlatilag. Nem bántásnak szánom,de belegondoltál,hogy mi lesz, ha évek múlva más kell neki? Ott leszel egyedül egy gyerekkel, pénz nélkül, munka nélkül. Lehet nagy a szerelem, de ez kikövezett út a kiszolgáltatottság felé sajnos...
Kedves Kérdező! A lehető legtermékenyebb korban vagy, ettől függetlenül nem biztos, hogy veled van a “gond”! Nagyon sok esetben a spermákkal van probléma!
Van 3 olyan ismerősöm is, aki hasonlóképpen ugyanannyi idős mint Te, szintén babával próbálkoznak de egyértelműen azért, hogy a suliból ne dolgozni kelljen menni! Amivel nincs gond, viszont nem tudhatod mit hoz a jövő, és lehet, hogy 10 év mulva ott allsz, hogy el kell menned dolgozni, de nincs szakmád! Ezt azért nagyon fontold meg!
Hát én remélem csak kamu a kérdés.
Több sebből is vérzik a történetet.
Ja a kérdésedre a válasz igen nagy eséllyel lehetsz terhes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!