Csajok mondjátok, kérlek hogy nem csak én látom,2 csík?
2020. márc. 9. 16:30
11/48 anonim válasza:
Negatív. De csinálj 1-2 nap múlva reggel. Ne délután.
13/48 anonim válasza:
Ha ma van a nemmvárt, akkor a predi sokkal erosebb kene legyen... sajnalom
14/48 anonim válasza:
En is latom...nekem pont ilyen tesztjeim vannak , en is mara nem vartam..szurkolok..
15/48 dantetreszi válasza:
Én is mintha látnék egy nagyon halvány csikot a képen de gondolom te élőben jobban látod.. Nekem is volt már 1 ilyen nagyon halvány tesztem és babás voltam, talán nagyon korai terhesség..Lehet az vagy de még ne éld bele magad csinálj egy reggeli vizeletből is..
16/48 anonim válasza:
Én látom amire gondolsz, de hogy mi lesz ebből, azt nem tudom....
Egy tipp: Próbálj meg úgy fényképezni, hogy a telefont távol tartod és úgy közelítesz rá. Tehát ne rakd közel a teszthez a telefont mert nem tud ráfókuszálni...
17/48 anonim válasza:
Ez pozitív.
A másik képen látszik.
18/48 anonim válasza:
Hm. 9dpon ezt pozinak mondanam a predictornal. Nemvart napjan sajnos negativnak. Nemvart napjan mar egyforma volt a ket csik.
19/48 A kérdező kommentje:
Drukkolok 14-es. Annyi csalódás hónapok óta és ez az első reménysugár, hátha... De nem élem bele magam párnapot várok. 18-ra van időpontom dokihoz addig még van pár nap.
2020. márc. 9. 17:44
20/48 anonim válasza:
Látom mit látsz de ez egyelőre ilyen formában negatív. Amíg nem jön meg a vérzés van remény. Ha késik pár nap után tesztelj akkor erősebb lesz ha valóban terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!