Várjak még, vagy kérjem meg a dokim, hogy írjon fel Clostilbegyvel?
Figyelt kérdés
Sok válaszban olvastam már erről a gyógyszerről. Mi már január óta szeretnénk babát de eddig semmi. A dokim azt mondta, hogy minden rendben nálam és egyenlőre még nem ír fel semmit, majd talán egy jó fél év múlva. Várjak még vagy kérjem meg a dokit, hogy írjon fel valamit?2007. dec. 12. 17:44
1/2 anonim válasza:
1-másfél évig nem szoktak különösebben foglalkozni a dologgal. Megkérheted, max azt mondja, várj még. A lényeg,hogy nyugodj meg, ne akard görcsösen a babát, szinte feletkezz meg róla, hamarabb összejön,ha mindennapjaitokat izgalom nélkül élitek.
2/2 anonim válasza:
én agusztusba hagytam abba a fogamzásgátlot és a héten voltam dokinál és ö mondta hogy ir fel nekem clostilbegyet.remélem beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!