Escapelle után?! Sziasztok. Megtortent a baleset sajnos. Utolso mensi: feb19 (24-ig tartott), majd 28an a baratom sajnos nem tudta magat turtoztetni. Escapelle-t bevettem masnap kb 13orara ra. Ugye nem lehet belole gond vagyis terhesseg?
Ja igen, visszatérve az ovulációra. Tényleg nem mindig félidőben van, mondjuk a gyakrabban van a 14. nap után, mint előtt.
A luteális szakasz hossza kb. egyforma minden ciklusában az adott nőnek, a follikuláris (ovut megelőző) lehet hosszabb.
Sajnos esély az kb mindig van, nálad is. Kicsi, de van. Nekem félig-meddig hasonló helyzetből adódóan volt abortuszom, nem hatott az eseményutáni, pozitív lett a teszt...
Úgyhogy csak óvatosan, mert bár ha nem akarod megtartani, még mindig van lehetőség abra, de jobb elkerülni az ilyesmit és inkább felelősen, normálisan védekezni. A pasid meg tanuljon meg parancsolni a farkának! És te is nemet mondani.
De
Simán lehetsz
Nekem
9. Nap Fogant a lányom..
Ennyit a 14. Napi peteérésről.
/ bár a fiam szoptatás és menstruáció nélkül/
Megerőszakolt?
Vagy azétt partner voltál ebben a felelőtlenségben?
Ez nem baleset..
A baleset az, amikor elszakad az óvszer és későn veszed észre
/ nálam ez történt egyszer 19 évesen, emiatt vettem be esemény utánit... nem maradtam terhes/
Fú, de levágnám az ilyen férfiak farkát... mi az, hogy nem bírja magát türtőztetni. Gondolom gumit nem akar húzni, mert "úgy nem jó". A nő meg viselje el az összes következményét, vágja taccsra a szervezetét 72 órás gyógyszerrel és kockáztasson esetleges terhességgel, mert "őkegyelme" nem bírt parancsolni magának.
Kérdező, tanulj meg nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!