31/48 anonim 

válasza:

Ha képen nem lehet látni, akkor nincs ott.
Kettes voltam
Ha látod, akkor fotózni is tudod, ha nem tudod, akkor valószínűleg csak odaképzeled vagy reagenshely
32/48 A kérdező kommentje:
Hat meglatjuk majd penteken csinalok meg egy 10 est
2020. márc. 4. 19:01
33/48 anonim 

válasza:

Ha este csináltad az is lehet az oka. Szurkolok azért. Majd írd meg mi lett
34/48 anonim 

válasza:

Menstruáció elmaradása előtt teszteltem jó pár nappal először, még úgy is alig láttam, nem hogy lefotózva.
Még nincs semmi veszve, ameddig nem jön meg! :)
37/48 A kérdező kommentje:
Nem merem magam bele elni...
2020. márc. 6. 08:37
38/48 anonim 

válasza:

Megertelek, de ez azért jó jel.
Csinálj egy ugyan ilyet egy két nap múlva megint. Akkor már biztos kicsit erősödik ha minden rendben.
Bármi jele annak hogy megjönne ma?
39/48 A kérdező kommentje:
Igen en is igy szeretnem hogy holnap egy ugyanilyet csinalok. Hat 2 napja mrg volt mindjart megjon erzes , tegnap ota viszont semmi... ez jo jel?
2020. márc. 6. 09:51
40/48 anonim 

válasza:

Hat. Szakértő nem vagyok, de nekem úgy volt hogy pár napig volt és kb mire megjött volna elmúlt és azóta nincs. Szóval ha ezt a példát nézzük akkor jó jel :)
Én most vagyok 6 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!