Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak egy percre tette be...

Csak egy percre tette be mégis lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap este a barátom gumi nélkül betette 3 lökés erejéig. Én azt hittem felhúzta már a gumit,majd amikor hátranéztem és megláttam hogy ott van a bontatlan gumi,gyorsan ellöktem,de addigra már 3 lökés gumi népkül történt.

Az a kérdésem,hogy amennyiben PCOS beteg is vagyok,sokszor kimarad a menstruáció(most is már 2 hónapja), mennyi %, hogy terhes lehetek?

20L

2020. márc. 1. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csekély az esély de nem kizárhatatlan. 2-3het mulva tesztelj, a pasidat pedig dobd ki a fenébe. Egy vadbarom aki csak a saját érdekeit nézi
2020. márc. 1. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Gratulálok. Idióták...
2020. márc. 1. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem valószínű, ne aggódj.
2020. márc. 1. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Miert vagy egy olyan paival aki az egeszseged vagy akár a jövődet veszélyezteti????
2020. márc. 1. 15:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen,2 hét múlva csinálok tesztet azért. Én sem értettem miért csinálta,nem szokott ilyen lenni. Kicsit ittunk,talán azért volt ilyen. Még jó hogy én legalább îgy is tudok felelősségteljesen gondolkodni és gyorsan ellöktem:/
2020. márc. 1. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Szinte semmi esely nincs, meg jo h idoben cselekedtel.
2020. márc. 1. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok esély nincs rá de nem lehetetlen. Pont múlthéten voltam egy babavárón ahol a kismama mesélte, hogy PCOS-e van ezért csak megszakítással védekeztek hiszen az orvos szerint csak hosszú próbálkozás után jöhet a baba. De nyilván nem így lett.
2020. márc. 1. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Tuti nem vagy terhes.
2020. márc. 1. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy terhes leszel. De a pasidat a helyedben seggbe rúgnám.
2020. márc. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!