Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha meg kellet volna jönnie,...

Ha meg kellet volna jönnie, de nem jött, terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Kb. 4 napja voltunk együtt a párommal, de nem védekeztünk, mert babát szeretnénk. 2 napja éreztem mestruációs görcsöket a gyomromban, mintha abban pillanatban meg akarna jönni, de egy következő alkalom után teljesen elmúlt, pedig kb. akkor meg kellett volna jönnie. Van értelme tesztet venni? Kimutatná pár nap után, de úgy, hogy elmaradt a mensi? Előre is köszönöm! :)
2010. júl. 24. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem sok az esélye, hogy menstruációd előtt pár nappal teherbe ess. Ráadásul csak 10 nappal utána tudná kimutatni a legérzékenyebb teszt is.
2010. júl. 24. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így estem teherbe. :) Pár nappal a várt mensim előtt volt még egy peteérésem, ekkor fogant meg a baba. A mensim nem jött meg, de tesztet csak később csináltam, mivel nem gondoltam, hogy baba lehet a dologban (vártam, hogy megjöjjön). Sajnos én a 7. héten elvetéltem (a dokim mondta, hogy az ilyen második peteéréses teherbeesésekből csak kevés baba marad meg).

Remélem, hogy ha nektek most összejött, akkor minden rendben lesz!

2010. júl. 24. 20:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Pozitív lett a teszt, gyönyörűen kimutatta a terhességet, nem tudom megkülönböztetni a 2 csíkot egymástól.

Csak ettől a második-peteéréses dologtól paráztam be picit.....:(

Ne haragudj, hogyha hülye kérdéseket teszek fel (nem nagyon értek még a babás dolgokhoz), de a második peteérés mit jelent, vagy mikor van? Menstruáció előtt?

Előre is köszönöm!

2010. júl. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!