Lehetek terhes? 8 napja kesik a mensim! Okt-15-en kellet volna megjönnie!
Figyelt kérdés
8 naja kesik a mensim!okt-15-en kellet volna megkapnom de meg nem jott meg,de nem is varom!fehe fojasom van neha kise vizes nyalkas!a hasamnal lent kicsit szurkal es a petefeszkemnel szoktam erezni egy kis szurkalast!a melleimel semi!ma volt egy enyge kis hantingerem!elore is koszike!2010. okt. 22. 22:19
2/5 A kérdező kommentje:
nem teszteltem meg mert feleh h csakodni fogok ismet!kivancsi voltam avelemenyekre mert mar en nem tuom h mi es!h lehet e bab?!
2010. okt. 22. 23:29
3/5 anonim válasza:
"nem teszteltem meg mert feleh h csakodni fogok ismet!"=> Én is így voltam akkor, és mondtam, hogy nem tudom elképzelni, hogy pozitív legyen, mert eddig én csak negatívot láttam, de unokatestvérem azt mondta, hogy még mindig jobb, mint a bizonytalanság, és vettem egy tesztet, ami pozitív lett...:-)
Vegyél egyet, nem vesztesz vele semmit, hátha...:-)
4/5 anonim válasza:
Tényleg vegyél egy tesztet, mert ha nem baba, akkor lehet akár hormongond is, azt meg nem ártana a dokiddal tudatni.
Attól, hogy nem nézed meg, nem terem ott a baba, ha nem vagy terhes, és nem tűnik el, ha az vagy:)))
Szerintem amúgy terhes vagy, de csinálj egy tesztet most. Már este is ki kell mutassa:)
5/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat es megprobalok tesztet csinalni!:)
2010. okt. 24. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!