Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 2. -án?

Ki nem várja március 2. -án?

Figyelt kérdés
Utolsó mensim február 3. 28 naposak a ciklusaim, február 17.-én volt ovum, aznap ileltve azt megelőző napokon,és utána lévő napon voltunk együtt a férjemmel. Aztán egy kis szünet, majd újra de szerintem az már nem számít. Nos. Naptáram szerint 24.25.26.-a a beágyazódás. Nekem 2 hete van mensis görcsöm, illetve, a múlthéten a méhemben éreztem olyan erős nyilalást,mintha kést döftek volna bele,ilyet sosem éreztem még életem folyamán, kb 5x nyilalt.azota van ez a mensis görcs, a derék nyilalás,illetve folyamatos hüvely folyás ami krémes. Ha vissza gondolok nekem szoktak pms tüneteim lenni ,de nem ilyen korán. Igaz mostmár csak 5 napom van a nem vártig. Ez lehet az,hogy össze jött a baba? Minimális mell szurkálás is van,mondjuk az is máskor is volt. Nem tudom mire számitsak, semmiképp nem akarok a nemvárt napig tesztelni. Nem figyeltem hő görbét sőt ovu tesztet sem végeztem. Szimplán csak tanulmányoztam. Masok véleményére vagyok kíváncsi ,kik hogyan érezték? Olvastam ,hogy van beágyazodasi görcsölés ez igaz?
2020. febr. 26. 10:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom lehet tünet pár nappal a várt/nem várt menstruáció előtt. Viszont, nyilván ezt utólag lehet csak értékelni, amikor már van a kezedben egy pozitív vagy negatív teszt. Viszont ami egyiknek tünet, másiknak megszokott a ciklusban. Én ahogy írtam, éreztem, hogy sikerült, de mondjuk én ettől függetlenül nem is teszteltem hamarabb mint a kimaradt napja.Egyrészt teljesen felesleges, mert orvos is csak 6-7 hetesen lát valamit, másrészt addig még sok minden történhet. Szerintem aki hamarabb tesztel, mint a nem várt úgyis ellő még egy tesztet a kimaradt napján vagy utána lévő napokban. Bár hozzá kell tenni, aki régóta vár a babára, vagy volt már vetélése, nyilván szeretné mihamarabb tudni, hogy sikerült-e és biztos vagyok benne, hogy 1-2 nap várás is iszonyat hosszú tud lenni. Abban is biztos vagyok, hogy a psziché is tud játszadozni az emberrel. Tehát amit alapvetően én is gondolok, hogy bár lehetnek jelei néhány nappal (nem 2-3 héttel) a terhesség létrejöttének, biztos választ csak a pozitív teszt fog adni, mivel teljesen egyénfüggő kinek hogy reagál a szervezete. Ugyanez pl a terhességi hányás is. Valaki hónapokig hány, valaki egyszer sem, valaki a 9 hónap alatt végig.
2020. márc. 2. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!