Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 2. -án?

Ki nem várja március 2. -án?

Figyelt kérdés
Utolsó mensim február 3. 28 naposak a ciklusaim, február 17.-én volt ovum, aznap ileltve azt megelőző napokon,és utána lévő napon voltunk együtt a férjemmel. Aztán egy kis szünet, majd újra de szerintem az már nem számít. Nos. Naptáram szerint 24.25.26.-a a beágyazódás. Nekem 2 hete van mensis görcsöm, illetve, a múlthéten a méhemben éreztem olyan erős nyilalást,mintha kést döftek volna bele,ilyet sosem éreztem még életem folyamán, kb 5x nyilalt.azota van ez a mensis görcs, a derék nyilalás,illetve folyamatos hüvely folyás ami krémes. Ha vissza gondolok nekem szoktak pms tüneteim lenni ,de nem ilyen korán. Igaz mostmár csak 5 napom van a nem vártig. Ez lehet az,hogy össze jött a baba? Minimális mell szurkálás is van,mondjuk az is máskor is volt. Nem tudom mire számitsak, semmiképp nem akarok a nemvárt napig tesztelni. Nem figyeltem hő görbét sőt ovu tesztet sem végeztem. Szimplán csak tanulmányoztam. Masok véleményére vagyok kíváncsi ,kik hogyan érezték? Olvastam ,hogy van beágyazodasi görcsölés ez igaz?
2020. febr. 26. 10:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Meg csináltam és negatív. 😓

Akkor nem értem mik ezek a tünetek. Sosem szokott ilyen lenni.pláne hogy volt pecsételő vérzésem is, ilyen sem volt sosem .

2020. márc. 2. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Oh sajnálom! Remélem a következő hónap sikeres lesz!!
2020. márc. 2. 08:36
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

5-ös vagyok. Látod, látod, hiába osztottál le, mégiscsak te koppantál. Amit sajnálok egyébként. Nem terhestünetek, amiket éreztél. Csak az izgalom és a nagyon akarás "szivatja" az agyad. Szebben fogalmazva becsapja. Az első tünet a kimaradt vérzés a második a pozitív teszt. A többi klasszikus, mint a hányinger, étvágytalanság vagy éppen falásrohamok, görcs, mellfeszülés, meg amit figyelget minden nő, stb ezután jönnek.

Tudod miért olvastál ilyeneket? Mert akiknek sikerült a dolog, rámondták, hogy "jaj, hát én megéreztem, olyan furcsa volt minden" és sorolták a tudat alatti dolgokat. Ez pedig elterjedt. Azóta hiszi azt mindenki, hogy a menzesz előtt már vannak tünetek. Lazíts, mert így nehezen fog összejönni.

2020. márc. 2. 08:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg például a 7-es választ.

"Nekem a nem várt előtti 4-5 napon már nagyon erős bő folyásom volt, ami előtte sosem. Ebből tudtam, hogy sikerült a második hónapban".

Na, ha ezt valaki más is tapasztalja, akkor egyből azt hiszi, hogy tünet. Csak mert másnak az volt. Nincs tünet az aktus után egy héttel. Csak addig ezeket nem figyeled, míg nem akarsz gyereket.

2020. márc. 2. 08:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Én azt értem, folyasokat nem figyeltem. Egyedül a pecsételő vérzés volt az ami új volt. Sosem szokott lenni máskor. Pedig voltam már felfázva, akkor volt már valami bakteriális fertőzésem is . Sosem volt ilyen . És a mensim se jött ma még meg.
2020. márc. 2. 09:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Később is beágyazódhatott, akkor viszont még lehet pozitív teszted szerda reggel, ha addig nem jön meg. A hcg kétnaponta duplázódik.
2020. márc. 2. 09:28
 17/21 A kérdező kommentje:
De a pecsételő vérzés,nem azt jelenti, hogy meg érkezett oda ahova kell? Onnantól kezdve termelődik a hcg?
2020. márc. 2. 09:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít e. De a folyásom még mindig olyan,mint a testápoló tej. Fehér és krémes állagú. Ez sem olyan mint szokott
2020. márc. 2. 09:40
 19/21 anonim ***** válasza:
17-es kommentedre. Látod, ez az amiről beszélek. Semmit sem jelent vagy jelenthet akármit. Hormongondot is. De rámondani, mert azt olvastad, nagyon nem jelent jót és érett gondolkodást. Miért jó neked, ha elhiszed azt, amit olvasol? Mert a szomszéd Jucinak is volt ilyen "beágyazódási vérzése", akkor neked is tuti az? Nem vagyunk robotok. Az jelent valamit, ha nem jön meg és pozitív a teszt.
2020. márc. 2. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is fehér és krémes menzesz előtt pár nappal. Ovu környékén tojásfehérjés. Van amikor csak vizes. És nem figyelem magam, mert nem akarok most gyereket. Egy nőnek a babatervezés nélkül is lehet ezerféle állagú folyása.
2020. márc. 2. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!