Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?...

Lernen kérdése:

Szerintetek mikor teszteljek? Lehet ez terhesség tünete?

Figyelt kérdés
Aktus utani 13. napon kimutatná a teszt ha terhes vagyok? Március 2ra nem várom. Tudom hogy meg kéne várni az elmaradt menstruáció napját és utána tesztelni. De egyre jobban érzem a tüneteket: alhasi szurkálás, görcsök, mellfeszülés, éjszaka állandó vizelési inger, időnként szédelgek de úgy hogy elhomályosul minden és egy pillanat alatt megszűnik. Tudom hogy lehetnek ezek menstruáció előtti tünetek, de azokat megtudom különböztetni ettől, az teljesen más, menstruáció előtt nem is szoktam előtte napokon egyáltalán görcsölni sem soha. Szerintetek kimutatná a teszt ha terhes vagyok? vagy mindenképp várjam meg az elmaradt menstruáció napját?

2020. febr. 24. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem terhes tünetek, még túl koraiak lennének. A teszt lehet, hogy mutatna pontos értéket, de inkább várj legalább a nem várt napjáig. Annak semmi értelme nem volna, ha terhes vagy, de még negatívak mutatna.
2020. febr. 24. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek premens tünetek. Akármilyen nehéz, meg kell várnod megjön e. Ha nem, tesztelj.
2020. febr. 24. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A teszt ilyenkor még nem mutat semmit kénytelen vagy várni.
2020. febr. 24. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mutatta.
2020. febr. 24. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tüneteket a hcg okozza, akkor már bőven mutatná a teszt is. Csinálhatsz tesztet, de ne csodálkozz rajta, ha negatív, csak könyved el, hogy a tüneteidet nem az okozza.

Amúgy ez a tünetek keresése olyan dolog, hogy hiába gondolod, hogy előtte nem volt, lehetett az, csak nem figyelted mert nem akartál gyereket. Hidd el, tapasztalatból mondom. Három éve várunk a babára, azóta aztán minden lehetséges tünetet produkáltam, amiről meg voltam győződve, hogy most sikerült, és azért van, de sosem voltam terhes. Néha még most is van olyan premens tünetem, ami újdonságnak számít.

2020. febr. 24. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ebben vagyok. Márc 2.-ára várom. Nekem has szúrja és derék szurka. A derék szurkálás az ami nekem új. Meg talán az,hogy mensi előtt nem szokott 2 héttel szurkalni a hasam. Max előtte napokban. Több mint egy hete mindjárt megjön érzésem van, de tartok tőle nagyon,hogy ez csak pms. Én 2.-an csinálok tesztet ,de lehet csak 3.-án ha addig nem jelentkezik a mensi. Ja és még annyi ,hogy krémes folyásom van, szokott lenni fehér folyás ,de nem szokott ilyen krémes lenni,olyan nagyon krémes ..
2020. febr. 25. 09:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Nalam is kremes feher folyas van, ami nem szokott.

Megvarom a marcius 2-at szerintem en is a tesztelessel, legyozom a kivancsisagom!:))

2020. febr. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!