28 napos ciklus esetén Predictor Early mikor mutatja ki ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ha pénteken kell megjönnie, mikor mutat biztos eredményt? Vagyis "látható", akár halvány csíkot? Elvileg 6 nappal menzesz előtt kimutatja..2020. febr. 23. 10:37
21/26 A kérdező kommentje:
Tényleg? ☺️ nagyon kíváncsi leszek lesz-e két csíkos tesztem. Úgy számoltam ez a 10-dik dpo, ha a ciklusom közepén volt a peteérésem. De ezt nem tudom pontosan mikor volt.
Elég korai a teszt ha így nézzük, pláne hogy a Predictor tájékoztatója szerint az a 6 nap 4,hiszen 2 napot rászámol a menzesz első és második napjára. Jó kis reklámfogás a doboz külsején😁
2020. febr. 23. 17:44
22/26 anonim válasza:
Igen. 10dpon pont ilyen volt. Masnap mar erosebb.
23/26 anonim válasza:
Mensi elott 4 nappal teszteltem reggel!
Jol kiveheto pozitjv lett, kb 10 mp mulva ahogy letettem a tesztet.
Mintha a tieden latnek valamit halvanyan.
2 nap mulva megprobalnek meg egyet!😃🤞🏻
Drukk
24/26 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egy facelle tesztet, elvileg az is érzékeny, de az negatív lett. Várok pár napot, ha nem jön meg majd tesztelek 🙂
2020. febr. 24. 15:44
25/26 anonim válasza:
Predictor early a nemvart előtt 3 nappal negatív lett, nem árt napján lett extra vékony halvány 2 csikom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!