Mennyibe kerül a terhesség megszakítása? (abortusz)
ez attól függ szerintem,ha van egészségbiztosításod,és állami intézménybe mész,akkor anyi,amennyit az orvosnak szánsz
De ha nem akarsz már több gyereket,javaslom az óvszer használatát,határozottan olcsóbb,mint egy abortusz!!!
az abortusz gyilkosság. az épeszű ember aki szereti a gyermekét az a legszívósabb helyzetben sem csinál ilyet.
arról nem is beszélve ha ilyet megcsináltatsz nagy esély van rá hogy többet nem is lehet gyermeked.
Szia!
8 napja voltam abortuszon, magánklinikán csináltattam, ott maga a műtét 45eft-ba került, meg plussz amit a dokinak kifizettem, eddig tartunk 90eft-nál, de tudod így nekem is sokkal jobb volt, mert igen is törödtek velem, ápolták a lelkem, nem úgy mint egy kórházban.Így sokkal könnyebb volt nekem is és a páromnak is.Szívesen ajánlom az orvost és a klinikáját, csak írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!