Gyanakodhatok terhessegre?
3 napja kelett volna megjonnie, egy csepp halvany rozsaszin folt volt egy pisiles utan a papiron de ennyi.
A mellembe napok ota idokozonkent bizsergo erzes van, ezt nem tudom hogy lehet e terhessegi tunet.
Tesztel varnek meg egy ket napot ha addig se jon meg mindenkepp csinalok, de tapasztalatokbol, gyanakodhatok terhessegre?
Nekem ilyen volt, amikor teherbe estem, de amúgy én is vártam a teszteléssel még egy teljes hét késésig, mert biztosra akartam menni, és túl sok negatív teszten voltam már túl, mire idáig eljutottam.
A mell bizsergése szerintem lehet tünet, de ez mindenkinek más.
Koszonom a valaszokat. Hetfon tesztelek, addig meg megjohet, es a gyogyszertar is hetfon nyit majd itt hogy hozzak tesztet.
Utana megirom majd hogy mi lett az eredmeny.
Elfelejtettem jelentkezni a teszt utan.
Megirom azert hatha valakinek a kedobbiekben jol johet, a teszt pozit lett azota is szepen novekszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!