Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció jeleknek nyoma...

Menstruáció jeleknek nyoma sincs, gyanakodhatok terhességre?

Figyelt kérdés
Mielőtt megjön azelőtt már 2-3 nappal szoktam érezni enyhe mell feszülést meg a hasamnál a mindjárt megjön érzés. Most ez teljesen megszűnt, 26 napos a ciklusom a mai napon kellett volna megjönnie de semmi, még jele sincs csak fehér folyás (hasonló, mint peteéréskor kicsit enyhébb) este együtt voltunk a párommal enyhe pirosas barnás folyást tapasztaltam de ezen kívül semmit nem érzek, semmi fájdalom, feszülés.. Meddig várjak, mikor lenne érdemes tesztelni? Volt valakinek hasonló akinek minden tünet megszűnt és terhes volt? A másik ami furcsa, hogy szombat óta minden ébredés után elkezd fájni a fejem. Köszi a válaszokat, remélem baba lesz!!!
2019. okt. 23. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Holnap mondjuk.

De nem tudom, minek ehhez GyK. Felnőtt vagy. Talán meg tudsz hozni egy ilyen nehéz döntést, hogy rápisilj-e egy darab papírra.

2019. okt. 23. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, azért is kérdeztem saját tapasztalatot, hogy valaki járt e már így :) értelmesen válaszolni lehet
2019. okt. 23. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb teljesen mindegy másnak mi volt, ha elmarad a menstruáció, tesztelhetsz
2019. okt. 24. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!