Volt valamelyikőtök úgy, hogy tipikus menszis hasfájása volt nemvárt előtt pár nappal és mégsem jött meg, mert terhes volt?
Figyelt kérdés
Hétfőn nem kéne megjönnie.2008. nov. 20. 17:47
11/16 anonim válasza:
szia,
Megelőlegezek neked egy gratulát..:))
Vegyél tesztet és írd meg privbe légyszi, hogy mi lett az eredmény.
Nálam is így zajlott minden, az egyik eredménye itt csucsukál mellettem, 15 hónapos. A másik meg a pocimban 10 hetes...:))
12/16 anonim válasza:
Légyszí ne csak privibe, hanem ide is írd meg az eredményt mert szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!
13/16 anonim válasza:
Nekem is így volt! Pénteken már fájt a hasam, aztán elmúlt. Vasárnap kellett volna megjönnie. Hétfőn már pozitív volt a teszt. Most pedig van egy gyönyörű kisfiam!
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm szépen a válaszokat,és hogy így szorítatok nekem.Tiszta furcsa ez az egész,ma meg egyáltalán nem fáj már a hasam,meg semmim.Na majd hétfőn kiderül mi a helyzet.Mégegyszer köszi mindent.
2008. nov. 21. 08:49
15/16 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a "kismama előtti válaszoló". Nekem ma nem jött meg, és halvány pozitívat teszteltem, de a menzis hasfájás még megvan, úgyhogy remélem nem is fog megjönni!
Írj hogy mi lett, ha teszteltél!!!!
DRUKKOLOK!!!!!!
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok,tegnap nem jött meg,de még nem merek tesztelni,ugyanúgy menszien fáj a hasam,a hőm 37.3 Gratulálok a halvány pozitívhoz,ha halvány is attól pozitív:):):)
2008. nov. 26. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!