Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valamelyikőtök úgy, hogy...

Volt valamelyikőtök úgy, hogy tipikus menszis hasfájása volt nemvárt előtt pár nappal és mégsem jött meg, mert terhes volt?

Figyelt kérdés
Hétfőn nem kéne megjönnie.
2008. nov. 20. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szia,

Megelőlegezek neked egy gratulát..:))

Vegyél tesztet és írd meg privbe légyszi, hogy mi lett az eredmény.

Nálam is így zajlott minden, az egyik eredménye itt csucsukál mellettem, 15 hónapos. A másik meg a pocimban 10 hetes...:))

2008. nov. 20. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Légyszí ne csak privibe, hanem ide is írd meg az eredményt mert szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 20. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt! Pénteken már fájt a hasam, aztán elmúlt. Vasárnap kellett volna megjönnie. Hétfőn már pozitív volt a teszt. Most pedig van egy gyönyörű kisfiam!
2008. nov. 20. 20:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm szépen a válaszokat,és hogy így szorítatok nekem.Tiszta furcsa ez az egész,ma meg egyáltalán nem fáj már a hasam,meg semmim.Na majd hétfőn kiderül mi a helyzet.Mégegyszer köszi mindent.
2008. nov. 21. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én vagyok a "kismama előtti válaszoló". Nekem ma nem jött meg, és halvány pozitívat teszteltem, de a menzis hasfájás még megvan, úgyhogy remélem nem is fog megjönni!

Írj hogy mi lett, ha teszteltél!!!!

DRUKKOLOK!!!!!!

2008. nov. 21. 20:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok,tegnap nem jött meg,de még nem merek tesztelni,ugyanúgy menszien fáj a hasam,a hőm 37.3 Gratulálok a halvány pozitívhoz,ha halvány is attól pozitív:):):)
2008. nov. 26. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!