Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valamelyikőtök úgy, hogy...

Volt valamelyikőtök úgy, hogy tipikus menszis hasfájása volt nemvárt előtt pár nappal és mégsem jött meg, mert terhes volt?

Figyelt kérdés
Hétfőn nem kéne megjönnie.
2008. nov. 20. 17:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen, nekem most ilyen volt, így 1 hétig nem is izgultam, hogy baj van. Ne haragudj, de mi védekeztünk, és nem akartam még egy babát.

De ez neked jó hír(mármint, hogy nekem ilyen volt), mert lehet hogy összejött neked.

Remélem sikerül, mert te legalább szeretnéd.

2 gyerek anyukája

2008. nov. 20. 17:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kb 4 napja minden reggel mensis hasfájásom van, szerencsére nem sok ideig tart. Mi babát szeretnénk. 3 nap van a nemvárt mensiig. Fájnak a melleim és fáradékony is vagyok viszont mérem a hőmet és ma visszaesett 2 tizedet.
2008. nov. 20. 18:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy.Én most jobban szeretném mint bármikor,és azt gondoltam ha mindjárt megjön érzés van,vagyis menszis hasfájás,ráadásul már napok óta,akkor törvényszerű hogy meg is jön.És semmi tüneted nem volt?
2008. nov. 20. 18:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is érzem, a múlt hét óta és holnapra nem várom. Nekem a hőm 37.3 volt. Nekem csak kicsit fájnak a melleim de nem úgy mint szoktak. De a menzis fájdalom (nem erős) van. Szóval még én is csak reménykedek. Én a hétvégén akarok tesztelni.
2008. nov. 20. 18:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Előszöris fő a nyugalom. Én nekem a nem várt mezi elött kb 1 héttel görcseim voltak azt hittem, hogy hamarabb megjön, de nem. :-). Ráadásul a higanyos lázmérő is kiesett a kezemből mikor a hőmet szerettem volna mérni. Most 7 hetes babásak vagyunk. Remélem nálatok is öszejött, mert minden párnak jár aki vágyik rá.
2008. nov. 20. 18:12
 6/16 A kérdező kommentje:
És egyébként nektek minden hónapban fáj a hasatok mielőtt megjön?Mert nekem van hogy egyáltalán nem,akkor veszem észre hogy megjött amikor elmegyek a wc-re,de most napok óta fáj.Mitől lehet ez hogy hol fáj hol nem?A hőm még 37.2
2008. nov. 20. 18:13
 7/16 A kérdező kommentje:

Gratulálok a 7 hetes kismamának:D

Reméljük igazad lesz és végre mi is megkapjuk amire mindennél jobban vágyunk az életben.

2008. nov. 20. 18:16
 8/16 anonim ***** válasza:

A hőd még jó hogy magas, de még leeshet. Persze reméljük nem fog. Nekem szokott fájni menzi előtt de max 1-2-3 nappal. De most már múlthét hétfő óta érzem ezt hogy megjön. Remélem holnap nem jön meg.

Én voltam a kismama előtti válaszoló

2008. nov. 20. 18:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy nem jön meg neked és pozitívat tesztelsz hétvégén.Ha így lenne,majd jelezd priviben,szorítok neked.
2008. nov. 20. 18:22
 10/16 anonim ***** válasza:
szia! én vagyok a 7 hetes kismami. Nekem pl nem fájt elötte a hasam ha fájt is az talán már akkor volt mikor már megvolt.
2008. nov. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!