Teszt kérdés, halvány pozitív vagy negatív?
Ma reggeli facelle. Két nap múlva ismétlek
8-9dpo körül járok, pontosan nem tudom, nem szabályos a ciklusom
Ez a 18.próbálkozós hónapunk
Jan 28 jött meg utoljára :)
Ez annyira negatív, hogy már-már világít. Hogy lehet erre halvány pozit mondani??
Ha terhes leszel, nem kell majd nagyítóval keresni a 2. csíkot, egyértelműen látszani fog.
Kerdezo!
Senki sem volt paraszt, max te magad az utolsó beszólásoddal. Amikor felteszel egy kérdést, azzal vállalod, hogy olyan választ is kapni fogsz, ami neked nem tetszik. Leírhatja itt bárki, hogy pozitív, hiszen ezt akarod hallani, de a képeken egy negativ teszt látható. Ha azt gondolod, terhes vagy, akkor csinálj később másikat, többét, több félét. Ha terhes vagy, egyértelműen látszódni fog a két csík, kérdést se kell majd róla kiírni, egyértelmű lesz a számodra, hogy pozitív. Ez nem az.
Ne haragudj, de ha felteszed az ötszázezredik "Ez pozitív???" kérdést, amin világít egy negatív teszt, akkor vállald az emberek véleményét is! Vagy csak az válaszolhat, aki esetlegesen pátyolgatja a lelkedet? Te tetted fel a kérdést, akkor meg ne höbörőgj, ha valaki megjegyzi, hogy nem érti h lehet erre a tesztre pozitívat hinni.
Amúgy senki nem volt a te szavaiddal élve paraszt, viszont rólad és a stílusodról elég sokat elárul, hogy csípőből parasztozol idegeneket.👏😉
A négyes és ötös válaszát én parasztnak érzem. Elfogadom, ha valaki szerint negativ, de nézd meg miket ír.. "nem is értem ilyenkor még mit akarsz.."
És az ilyen stílusú válaszok zavarnak.
Nem arról van szó, hogy nem tudoü elfogadni, ha negativnak látjátok. Az előző havi kérdésemnél is sokan negatívnak látták, nem volt belőle vita, nézeteltérés, mert csak annyit írtak, hogy negatív, nem kezdtek el magyarázni mellé. Remélem boldogak vagyok.
Köszönöm a válaszokat :)
A tegnapi kérdésednél is mindenkire megsértődtél, meg mindenkinek beszóltál, aki negatívnak látta. Felesleges volt ma is tesztelned, pláne kiírnod erről egy újabb kérdést, az előzőhöz is belinkelgetted ezeket.
Még mindig negatív!!!!
5. Vagyok.
Semmi paraszt nincs a válaszomban. Egyértelműen negatív tesztet tettel fel, ezért nem ertem, mi a kérdés. De ha ettől jobb napod lesz, akkor tessek: Jaj, hát nem látod? Otta második csík egyértelműen, tuti biztos, hogy terhes vagy, gratulálok!!!
Csak ne törj majd össze, ha így bele eléd magad a semmibe, amikor rájössz, hogy e volt ott semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!