Kinek lett megszakitasos "vedekezessel" vagy pharmatex-szel babaja? :D
Figyelt kérdés
Nekem nem aktualis ez a dolog, de rengetegszer olvasom, hogy "mindenki" megszakitassal vedekezik :D2020. febr. 18. 21:52
11/19 anonim 

válasza:

En 2x estem teherbe a pharmazex mellett és megfeleloen hasznaltuk. Kémiai volt sajnos mind a kettő így baba nincs csak terhesseg volt. Nalunk nem lett volna baj ha megis marad, ezert nem estunk ketsegbe. Egyebkent nem olyan reg hallottam valahol hogy ez a krem onmagaban nem eleg pesszarium melle javasoljak
12/19 anonim 

válasza:

Az a vicces neki, hogy azokon jött röhögni akik így lettek terhesek.
Micsoda érett hozzáállás, tuti unatkozik.
13/19 anonim 

válasza:

3 évig megszakítással "védekeztünk", nem estem teherbe. Amikor elkezdtünk próbálkozni, 2 hónap alatt sikerült. Azután 5 évig pharmatexet használtunk, nem volt vele probléma. A második baba a pharmatex elhagyása után 3 hónappal jött össze.
14/19 anonim válasza:
Mi nem védekeztünk, mindig belém élvezett ,mondjuk popóba csináltuk.
16/19 anonim 

válasza:

Utolsó, pedig popóban garantált a terhesség.
17/19 anonim válasza:
Viszont legalább mindketten élvezzük az együttlétet.
Egyébként a megszakítás sem a legjobb de kombinált módszernek sokat segít.
18/19 anonim válasza:
Az a baj nálunk hogy szegény gumiban elhervad bármit csinálok neki.
Pont vmelyik nap olvastam itt hogy más is jar hasonló cipőben.
Igaz nem 100% a kérdésre válaszoltam viszont az első hozzászólásomhoz magyarázatként hozzá tartozik.
19/19 anonim 

válasza:

pharmatex től estem teherbe és normálisan alkalmaztam első két vásárlással minden rendben volt meg vettem a 3.at abból elhasználtam az első 4 -et az 5. után lettem terhes most vagyok 33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!