13 án volt peteeresem. Es tegnap neztem utana moert is
szurt a hasam hat azer. Es 14 en egyutt voltunk a parommal
megszakitasos vedekezessel. Es erzem hogy gorcsolget a
hasam. Ugye nem azert amire gondolok?
1/10 A kérdező kommentje:
Van már egy 6 hós babánk..
Nem akarnék még egyet mostanában.. De ha teherbe is estem, nem vetetném el!!! És azert nem szedek gyogyszert,mert nem birom!
Gumi? Ha nem akarsz miért nem teszel ellene?
2017. nov. 15. 10:15
Nagy az isten állatkertje. Gondolom az orvosoddal is közölted a 6hetes kontrollon, h megszakítással akartok “védekezni”. Ja nem, mert ilyen nem létezik. És most itt mit vársz másoktól? Ha már ilyen ostobák vagytok, remélem többet nem szaporodtok! A bikád meg húzzon gumit!
2017. nov. 15. 10:52
4/10 A kérdező kommentje:
A gumitol kiuteses leszek, viszketek....
Kedves utolsó!
Nem ilyen válaszokat várok,amit te írtál. Hagytad volna meg magadnak, legkozelebb inkabb ne irj semmit ;) koszi..
Nem azert irtam ki ezt a kerdest, hogy a nagy "okosok" ideirjak a hulyesegeiket.. Mi mindig igy vedekeztunk, nem volt eddig gond.. A kisfiam tervezett baba volt, elotte,utana mindig igy vedekeztunk. Csak most elkezdett picit gorcsolnoi a hasam, azert kerdeztem meg.
Ha 13-án volt peteérésed, akkor 15-én még semmit nem érezhetsz egy esetleges terhesség miatt. Majd csak kb. 2 hét múlva.
2017. nov. 15. 12:16
Akkor megválaszolom a kérdésed. Igen, lehetsz terhes, ha nem védekeztek. És ha ezt itt kell megkérdezned, az nagyon szomorú. Azért mert korábban szerencsétek volt, nem azt jelenti, h mindig az lesz.
2017. nov. 15. 12:18
Most még nem érezhetsz semmit, de ezt tudnod kéne, ha már van egy babád. És szerintem azzal is tisztában vagy, hogy megszakítással bármikor teherbe eshetsz újra, főleg, ha a peteérés időszakában szexeltek.
2017. nov. 15. 12:40
Ez még biztosan nem attól van. Beágyazódásig (ami átlag 7 nap) semmiféle tünete nem lehet.
Amennyiben nem szeretnétek babát, valami védekezési módszer találjatok ki.
Nem akarlak megijeszteni, ismerősöm is pont így esett teherbe a 6 hós babája mellett, ikrekkel. Nagyon cukik.
2017. nov. 15. 12:47
A görcsök a peteérésedet jelenhette. Szülés óta én is megérzem. Ne foglalkozz a sok barommal, sokan itt élik ki magukat. Mi is megszakítással védekezünk. Ha valakinek van egy csepp kis sütnivalója, akkor ezzel a módszerrel is elkerülhető a baba. Nekem 8 éve sikerül. Ugye ez nem éppen a szerencsének köszönhető!! Hanem annak is, hogy ismerem a testem es a párom is a sajátját. Van már gyerkőcünk, Ő akkor fogant, amikor szándékosan nem védekeztünk. Ne aggódj, más is allergias a gumira. Nem szedhetek tablettat es nem bírtam a Pharmatex hüvelytablettát sem. Szóval maradtunk a megszakításos módszernél. A dokim mondta, hogy ha valaki ismeri a testét, az azert el tudja így kerülni a nem kívánt terhességet.
2017. nov. 15. 14:37
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszt utolso! :)
Kapcsolódó kérdések: