Tunet nelkul lehetseges?
Figyelt kérdés
2 napja kesik a menzeszem. Eddig mindig pontos 26 napra megjott. Lehetseges hogy terhes vagyok de meg semmi tunetem nincs... tenyleg nem erzek semmit.
A 23. ciklusnapon csinaltam tesztet de az negativ volt.
2020. febr. 18. 08:46
1/10 anonim 

válasza:

Általában 6.héttől van tünet. Van akinek a 40ig végére sem
2/10 anonim 

válasza:

Nem KELL tünetnek lennie, csak lehet
3/10 anonim 

válasza:

Lehetséges, attól függetlenül, hogy nincs tüneted.
Szerintem nem vesztesz semmit, ha tesztelsz még egyet, főleg, ha pontosak a ciklusaid.
4/10 A kérdező kommentje:
Pontos volt eddig igen. Van mar egy kislanyom es vele nagyon hamar volt tunetem is. Iszonyat erzekeny volt a mellem de most semmi.
Tesztelek majd ma akkor ujra
2020. febr. 18. 08:56
6/10 anonim 

válasza:

En ma vagyok 6+0 azon kivul hogy egesz nap faradt vagyok es neha erzekeny a cicim, de amugy az sem faj semmi tunetem nincs. Ha nem lenne pozitiv tesztem azt sem tudnam hogy terhes vagyok
7/10 A kérdező kommentje:
Megirom mindenkepp :)
2020. febr. 18. 09:29
8/10 A kérdező kommentje:
Negativ lett sajnos. Facelle 10es teszt.
2020. febr. 18. 11:43
9/10 anonim 

válasza:

Akkor sajnos nem valószínű a terhesség. A facelle a kémiait is kimutatja, neked meg már késik is :( Lehet kimaradt az ovud, vagy csak későbbre tolódott. Előfordul.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem semmi tunetem nem volt azon kivul hogy nem jott meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!