Mi lehet a baj velem?
Imádom a gyerekeket. De tényleg, ha látok egyet az utcán, vagy elmegyek egy játszótér előtt, csodálva nézem őket. A családunkban is van egy 1.5 - 2 és 4 éves picurka. Rajongok értük. Nagyon el tudok lenni velük.
De mégis az, hogy nekem egy sajátom legyen, abszolút nem vonz. Valahogy nem szeretnék gyereket, pedig már 25 éves vagyok. Nem mondom hogy túl idős a szüléshez de már nem is túl fiatal. Szerintetek hány éves korban a legjobb szülni? Mikor a leg érettebb erre egy nő? Tudom. Személyenként más - más. De így kB.
És Ti hány évesen szültetek?

Van párod? Olyan, akivel annyira komoly és biztos a kapcsolat, hogy jöhetne a gyerekvállalás? Ha nincs, akkor gondolom, azért nem érzed, hogy most itt lenne az ideje.
Szerintem 25 körül az ideális. 30 felett sem idős valaki még, csak ha kiderül bármilyen gond, ami nehezíti a teherbeesést, akkor kevesebb idő van már próbálkozni. Én így jártam :( 30 felett találtam rá a társamra, és amikor gyereket szerettünk volna, kiderült, hogy endometriózisom van.
Meg ahogy látom a velem egykorú ismerősöket, barátnőket, jobban tudják kezelni 30-40 évesen a kamasz gyerekeket, mint az idősebbek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!