Teherbe eshettem így? Valaki volt még így?
Figyelt kérdés
8-án voltunk együtt a férjemmel (tervezzük a babát),de aztán 11-én megjött időben. Viszont tegnap volt egy olyan érzésem, hogy történik valami odabent így mértem egy hőt ami 37,2 volt. Ez továbbra is ennyi nem esett le. Nem vagyok beteg rosszul sem vagyok, viszont az alaphőm 35.9-36.2 között szokott lenni és ez elég gyanús,mert a kislányomnál is így voltam,hogy később fogant a teszt is 9 nappal később mutatta a terhességet és ugyanúgy 37 felett volt a hőm egész terhességem alatt. Emellett iszonyatos migrénem van,ami nálam nagyon ritka. Ha terhes is vagyok,mikor teszteljek? 20-a körül?
Mielőtt valaki lehurrogna nem vagyok egyáltalán rágörcsölve,csak kíváncsi vagyok, hogy ki járt már így.
2020. febr. 16. 19:13
1/6 anonim válasza:
És ha itt valaki azt mondja, hogy ő járt már itt, akkor mi lesz? Terhesebb leszel?
2/6 A kérdező kommentje:
Persze...hármasikrekkel...🙃
2020. febr. 16. 19:44
3/6 anonim válasza:
Igen, 20-a körül érdemes tesztelni. Az sem mindegy, hogy hány napig tartott/tart a vérzésed, ugyanolyan mennyiségben jött-e, de ismerek olyat, aki a szokásos menstruációja ellenére tesztelt pozitívat. Sok sikert! 😊 Amíg fenn van a hő, addig van esély a babára!
4/6 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy fent van még mindig a hőm és folyamatosan érzem a szurkálást alulról. A menszim ugyanolyan volt mint szokott lenni, szóval abban nem volt semmi változás. Pár nap múlva kiderül.Köszönöm a válaszodat! :)
2020. febr. 17. 05:50
5/6 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem hogy mi a helyzet azóta?
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi most láttam még. Volt baba,de nem maradt meg.
2020. ápr. 30. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!