Teherbe eshettem e az építésvezetőtől? Mivel munkahelyi kaland nagyon aggódom. Ciklus 12. napján voltunk együtt mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 11:12
12/56 anonim válasza:
Szerintem egy építésvezető képes arra, hogy teherbe ejtsen. 3 héttel aktus után biztosat mutat a teszt.
13/56 anonim válasza:
Amennyiben az epitesvezeto ffi, Te pedig nő vagy, ugy siman. Egy epitesvezeto spermiumai raadasul akar 2 heten at eletkepesek 😃
15/56 anonim válasza:
En magan vallalkozotol esten teherbe mind a 2x
Szoval barmi lehet😆
16/56 anonim válasza:
Én remélem gépészmérnök páromtól esek/estem teherbe, pár nap és kiderül 😉
17/56 A kérdező kommentje:
sehogy sem. mert túl gyorsan jött. A jelentősége annyi hogy a munkahelyemen van a főnököm.
És így jobban értitek mennyire gázos szitu.
2020. febr. 15. 14:49
18/56 A kérdező kommentje:
úgy kellett volna írni főnököm akkor nem köttök bele. bár szó szerint nem a főnököm mert nem ő alkalmaz de vele dolgozom. Ha kiderül eltávolíttat. És itt nagyon jól fizetnek könnyű melóért.
2020. febr. 15. 14:52
19/56 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani hogy "oda nem szarsz, ahonnan eszel"!
Bírtál volna inkább a picsukáddal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!