Ki nem várja Febr 24-26 között?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 16:18
21/28 anonim 

válasza:

#9-es vagyok, holnapra nem varom, tegnap reggeli predictor early teljesen negatív 😔 fejem is fájni kezdett (menszi elott szokott)... Ez van.
Grat a pozit tesztelo(k)nek!
22/28 anonim 

válasza:

Ma van nemvart napja, teszt negatív, nekunk 1-2-3 napon belul uj ciklus indul.
#9es
23/28 A kérdező kommentje:
Nekem is eljött a nem várt napja, sajnos negatív reggeli teszttel. 😔
2020. febr. 24. 10:30
24/28 anonim 

válasza:

Nalam nem hazudtak a negativ predictor tesztek (dpo 11, 13), ma reggelre megjott. Kicsit rosszul esett, de elkeseredve azert nem vagyok. Lehet h pont ez a nap a leendő terhességem elso napja... 😁
Mindenkinek sok sikert a tovabbiakban!
25/28 anonim 

válasza:

Ma sajnos én is kiestem. 24. Ciklusnapra megjött :(
26/28 anonim 

válasza:

Sajmalom! Sok sikert a kövi hónaphoz. Nekem már elmúlt 4 napja kb. De még ossze bújni nem volt lehetőség 😕 nagylanyom elég beteg lett. Szóval vele töltöttem az éjszakákat
27/28 anonim 

válasza:

Bocsánat! Sajnálom! Előző voltam😁
28/28 anonim 

válasza:

Én 14. Dpon délelott ma egy halvany pozit teszteltem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!