Pozitív vagy mégse?
Figyelt kérdés
Tegnap és tegnapelőtt két csík volt az ovu teszten, de még nem számít pozitívnak, mert nem voltak olyan erősek, mint a kontroll csík. Ma viszont a második csík sokkal halványabb volt, mint az előző napokon. Pedig mindig ugyanakkor teszteltem és nem ittam, pisiltem előtte 2 órával.
Ez mitől lehet? Az ovum csak napokkal később lenne,mert még csak ma vagyok a 11.napom. vagy most mégis lecsúsztam róla?
2020. febr. 13. 16:58
1/1 anonim válasza:
Nem csúsztál le ne aggódj! Ahogy az ovu közeleg, az lh is elkezd emelkedni, lesznek ilyen lh kiugrások amik ugye a teszten is látszanak.
Nekem is pont így van, sokáig semmi nem látszik aztán hirtelen megejelnik a 2. csík majd másnap megint eltűnik aztán egyszer csak pozitív lesz a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!