Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Február 1-én volt az aktus gumival, de utána vettük észre, hogy a gumi végétől kb 1/3 részen volt egy 5-7 mm átmérőjű lyuk. Nem élvezett el az aktus közben. Február 9-10 kellene megjönnie a menstruációmnak. Általában 28-30naposak a ciklusaim, de az utóbbi fél évben elég rendszertelen volt volt 31 és 23 napos ciklusom is. Fehér krémes szerű folyásom volt 2-4 napja, de úgy olvastam, hogy az menstruáció előtt gyakori. Tegnap (febr. 9) nagyon pici rózsaszínes folyásom volt ma meg volt élénk piros folyásom most meg már olyan barna mint amikor megjön, de rendesen még nem jött meg. Az érzékeny tesztel mikor lehet már tasztelni?2020. febr. 10. 19:49
1/5 anonim 

válasza:

Leghamarabb a kérdéses aktus után 14 nappal. De én nem hiszem, hogy terhesség lenne a dolog mögött, inkább valami hormonális gond.
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehet az idegesség mert mivel az utóbbi majd több mint félévben nem rendszeres a ciklusom nem tudományos pontosan mikor kéne megjönnie csak kb és a naptáram szerint már meg kellett volna tegnap vagy ma vagy tegnapelőtt szóval ha késik is még csak kb 2 napot és ebben az utóbbi fél évben volt 2-szer olyan hogy barnáztam de ha jól emlékszem nem így mint most
2020. febr. 10. 20:13
3/5 anonim 

válasza:

Ha rendszertelen a ciklusod, az is inkább hormonális problémára utal. Ha mostanában jött elő (írtad, hogy kb fél éve), és nem volt olyan változás az életedben, hogy pl átálltál fogamzásgátló tablettáról más védekezésre, szerintem érdemes lenne felkeresned egy endokrinológust, mert lehet mögötte valamilyen szervi probléma (pl pajzsmirigy), vagy egy kialakulóban lévő betegség (pl inzulin rezisztencia). Minden esetben érdemes vele foglalkozni.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösziii a valaszoknal, de kaphatnék még véleményt a kérdésemre is? Egyébként nyáron valamiért abban a 2 hónapban mindig osszekeveredik csak most szeptemberben nem állt vissza, de az szerintem azért volt mert tudatalatt stresszeltem mert életemben először utaztam el 3 hétre és szerintem azért
2020. febr. 10. 20:32
5/5 anonim 

válasza:

Apr 10 van, barmelyik teszt kimutatja ha 2 honapja teherbe estel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!