Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szétszedett hibás Clear Blue...

Szétszedett hibás Clear Blue tesztről meglehet tudni hogy terhes vagyok e?

Figyelt kérdés
Vettem egy clear blue digitális tesztet ami azt írta ki hibás! De szét szedve egyiken 2csík a másikon egy volt szerintetek mit jelent?köszönöm a válaszokat
2020. febr. 7. 21:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
2020. febr. 8. 10:15
 12/17 A kérdező kommentje:
A rendes teszt nem értem miért nem adja ki !😊 ma sem jött meg ! Néha fájdogál a hasam de azért hátha nem jön meg . Rossz szembesülni minden hónapban azzal ,hogy megint nem sikerült !
2020. febr. 8. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg, akkor tesztelj még! Írd meg majd, hogy mi újság veled! Szorítok. :)
2020. febr. 8. 14:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Később megyek tesztet venni ! Amúgy honapokkal ezelőtt volt egy pár pozi tesztem aztán véreztem de most érzek a köldököm alatt mozgásokat az előtt soha nem volt ilyen ! Lehetséges ,hogy terhes voltam csak közben megjött ? Mondjuk akkor kimutatná a normál teszt
2020. febr. 8. 14:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Halvány kek csíkosom lett !reggel ismétlem
2020. febr. 8. 23:54
 16/17 A kérdező kommentje:
[link] Ez ilyen :/
2020. febr. 9. 15:10
 17/17 AkireM ***** válasza:
Vmi normalisabb tesztet vegyel... a facelle sima teszt csikos jo.. probald azzal ! Drukk, irj majd!
2020. febr. 11. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!