Még márciusban indultunk neki a kivizsgálásoknak. Párom rossz erdménye miatt ki kellett várni 3 hónapot . A mostani spermateszt sem jó. Egyből lombikot javasolnak . Inszem nem lehetséges. Igazából nálam minden fontos alap vizsgálat megtörtént (hormon,hsg,..) Minden rendben van.
Mikor a vizsgálatoknak nekivágtunk nem gondoltam volna hogy ide jukadunk ki. Remélem így hogy páromnál van csak gond akár már az első is sikeres lesz.
Van valaki ebben a cipőben vagy hasonló cipőben?
Válaszokat előre is köszönöm.
2010. júl. 23. 09:58
1/10 anonim válasza:
Szia mi augusztusban megyünk konzultációra és mindent meg kell addigra csináltatni mert akkor hamar indul a program elvileg. Amit kértek:
házassági anyakönyvi kivonat vagy együttélési nyil.
tb kártyák
hsg zárójelentések
HÍV vizsgálat
Toxoplazma
rákszűrés
clamydia szűrés
vérkép és vizelet
3. és 21. napi vérvétel(mensi 3. és 21. napja) alaphormonok
Hepatitis
és ha a férjednek nem jók az eredményei arról a papírok.
Ezeket meg lehet csináltatni szakrendelésen mert így nem kerül pénzbe ezt én is megkérdeztem és elfogadják. Amikor mentek konzultációra ezeket vinni kell de persze minden intézmény más mi a Kaáliba megyünk. De mindenképp időpontot kell kérni.
Remélem valamennyire hasznát veszed a leírtaknak. Nekem ez tesóproject lesz de az első lombikom elsőre sikerült. Sok sikert nektek.
2010. júl. 23. 10:45
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást.
Igen nagyjából hasznát veszem a leírtaknak :)
Megy a drukk ,hogy már az első sikeres legyen!
Remélem nálunk is. Még most eléggé frusztrált vagyok ,hogy lombik lesz. De majd lenyugszom lassan barátkozom a gondolattal. Nemrég még az is furán érintett ,hogy inszem lehetséges,hogy kell. Erre most meg egyből lombik. Na de a babáért/babákért mindent.
2010. júl. 23. 10:55
3/10 anonim válasza:
szia én az elsőtől kérdezném hogy konzultáció után mondta nekünk a doktornő hogy a ciklus második napján kell menni a kaáliban ez aszt jelenti hogy már akkor el kezdődnek a lombikkal kapcsolatos dolgok ? én ara vagyok kíváncsi hogy meg csináltattam minden eredményt és a Trichomonas eredmény pozitív lett,a doki irt ki rá gyógyszert és hüvely Kupot szerinted így is el lehet kezdeni a programot? vagy meg kell várni míg az eredményem negatív lesz .Amúgy nálatok kivel volt a gond? bocs hogy el tértem a kérdéstől.
2010. júl. 23. 13:17
4/10 anonim válasza:
Szerintem elkezdik a programot mert lehet, hogy mire mész akkorra hatni fog a gyógyszer úgyértem egy teljes kúra amit írt neked. Ha a második napon hívtak be biztosan lesz vérvétel meg uh. Nálunk velem van a gond, hogy a petevezetők elzáródtak de még így is próbálkozunk természetes úton mert bízom a testemben és a doki azt mondta, hogy sikerülhet mert sok ilyen történt már. Remélem minden rendben lesz nálatok és sikerülni fog, mert persze, hogy babás leszel.:))
2010. júl. 23. 15:23
5/10 anonim válasza:
Sziasztok! Mi is mostanság indultunk el a lombik programban. Mi debrecenbe járunk a kaáliba. Minden vizsgálatot el fogadnak ami kell, ha más korházbol viszed akkor is. Mi rengeteget szaladgáltunk a beutalókért és a végén kiderült, hogy a meddőségibe kelett volna menni a korházba és ott mindent meg csináltak volna. Mindegy meg van minde,és az eredmények is jók. nálunk velem van gond, endometriózis és egyik petevezetőm el van záródva. Nekünk is azt mondták nyugodtan próbálkozzunk, mert sokan estek teherbe elzáródott petevezetővel már. A kaális tapasztalatok alapján. Tölünk még kértek hepetitis A ésB vizsgálatot és trombophiliát is. Még ennyivel kiegésziteném a vizsgálatokat. Nekünk szeptember közepén lesz az első beültetés. Már nagyon várom. Mindenkinek kitartást és sok szerencsét kivánok! (szerintem az is kell hozzá)
2010. júl. 23. 15:43
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Majd el felejtettem! Ha mentek az ántsz-hez a hepa és az aidis vizsgálatra nem kell fizetni mostantol akinek a kaálihoz kell mert a kormány ingyenessé tette. Egyébként kettőnknek 23ezer lett volna ha nincs beutaló.
2010. júl. 23. 15:45
7/10 anonim válasza:
Lányok mi az a trombophilia? Ezt is el kell végeztetni?
2010. júl. 23. 18:43
8/10 anonim válasza:
Sziasztok! Én írtam a trombophilia dolgot! Ez csak egy vérvétel, azt nézik nem vagy-e trombozisra hajlamos. Nekem mindkét nagymamámnak ilyen volt a lába és állitólag minden második generáció örökli. Nagyszerü. Nekünk ezért csuszik egy hónapot a beültetés, mert 6 hét mire meg jön az eredménye. Megkérdeztem az orvost miért kell ez a vizsgálat? Válasz: mert amikor az embrió a méhfalhoz tapad hajszálerek veszik körbe és az trombózisossá válhat. De erre van kezelés ha találnak valamit a vérembe. Ezért nem kockáztattam inkább. A kaáliban elég alaposak ugylátom.
2010. júl. 23. 20:08
9/10 anonim válasza:
Köszi, hogy leírtad mi ez. Hát ez szuper milyen bajok vannak mostanában nem? Ilyenre nem is gondoltam. Hát akkor lehet, hogy nekünk is kell ez a vizsgálat. Majd augusztusban kiderül. Ha aug. 17-én megyek és megvan minden lelet, csak ez a trombózisos nincs akkor kb mikor kezdik el nálam a programot szerintetek?
2010. júl. 24. 09:29
10/10 anonim válasza:
Szerintem a trombozis vizsgáltot meg kellene csináltatni, mert nekünk is ezért csuszik egy hónapot. a nőgyógyászod ad beutalót és a korházban meg csinálják. Én magán dokihoz járok egyébként és ő adott. nagyon rendes mindenben segit ami kell a lombikhoz. És mire mész kezedben az eredménnyel egy lépéssel előrébb leszel! Milyen jó lett volna ha ezt tudom , augusztusban már be is ültették volna nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!