Mi az, hogy szellemcsík van a teszten?
Bizonyos okokból és bizonyos terhességi teszteken megjelenhet egy szellemcsík vagy egy árnyék a tesztvonal helyén. Ez legtöbb esetben színtelen, de lehet pirosas árnyalatú is és akkor jelenik meg, ha a fény egy meghatározott szögből ésik a tesztre. Ha nem vagy benne biztos, hogy a csíkod igazi-e vagy szellemcsíkot látsz, tesztelj 2 nap múlva újra. A tesztcsíknak terhesség esetén erősödnie kell.
Az is előfordulhat, hogy túl korán csináltad a tesztet (5-9 dpo), amikor még terhes voltál, de a babád nem tudott maradni, ezért egy későbbi teszteléskor már szellemcsíkod sem lesz.
Ha kontrollként vízzel végzed a tesztet, szintén megjelenhet egy szellemcsík, amely a teszt száradásával és a papír tesztvonalon történő besüppedésével hozható összefüggésbe.
Kaphatsz egy halvány tesztcsíkot a hcg-den, és mégsem vagy terhes, ha a teszt az ún. fantom-hcg-t mutatta ki nálad.
Ha kiszárad a teszted, mert már felnyitottad a csomagját, de nem használtad fel azonnal, akkor az egész háttere bepirosodhat, míg a kontrollcsík nem lesz olyan intenzív, mint egy jó teszt esetén.
Forrás: [link]
Itt képeket is találsz szellemcsíkos tesztekről.
Az én tapasztalatom,h ha szellemcsíkos egy teszt,az jó jel.Az enyém is az volt,és a 4. teszt már pozi lett.
Sok szerencsét!
Én sajna semmi jóval nem tudlak bíztatni. Teljesen tudom, hogy mit látsz a teszten, mert nekem eddig a Lily kb 5-ször lett szellemcsíkos! :( És persze nem volt baba, egyszer sem.
De minden esetben csináltam 4 nap elteltével egy újabb tesztet, mert ha baba van, igenis erősödnie kell annyi idő alatt!
Tégy te is így, tesztelj újra 4-5 nap múlva, drukkolok!
SZia!
Én tesztelnék a helyedben egy másik teszttel holnap reggel, mert a Lilyről nem sok jót hallottam még, kérj a patikában valami érzékeny 10-es tesztet! Holnapra is nőnie kell a hcg szintednek, tehát holnap is tesztelhetsz egyet reggel másik teszttel nyugodtan!
Sik sikert hozzá! Ha megcsinálod reggel másikkal, írj mi lett az eredmény! Sok sikert!
Szia!
Csináltál tesztet? Mi újság?
Szia! Csináltam egy másik tesztet Gravi-HCG-t ...azzal úgy jártam, hogy erősebb halvány rózsaszín, de már kivehető csíkok jelentek meg.....csak annyi a híbája hogy értékelhetet
len, mivel a 2. csík valami miatt a control vonal előtt jelent meg nem sokkal, ez van .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!