Clearblue teszt (nem a digitális) lehet szellemcsíkos?
Figyelt kérdés
Menses 3 napja késik,de biztosan nem volt ovum hónap közepén, mert akkor voltam orvosnál és nem látott semmit. Csináltam tesztet,de annyira halványnak látom,hogy a fèrjemnek meg sem merem mutatni,mert tuti kiröhögne. Csak természetes fènyben látszik és azt sem tudom megállapítani,hogy a csík rózsaszín-e. Milyen tesztet vegyek,ami a bizonytalanságomban segíthetne?2020. febr. 4. 15:42
1/6 anonim válasza:
Igen. Egy ismerősömnek az volt, elég erősen, nem kellett keresni a csíkot, olyan erős volt. Másnap ugyanezzel a teszttel csinált mégegyet, az meg full negatív volt. Aznap meg is jött neki.
3/6 AkireM válasza:
Facelle sima tesztcsikos sosem csapot be es csak 399ft :) en azt mondom olyat vegyel:) muti majd :)
4/6 anonim válasza:
Egyes: lehet, hogy kémiai terhessége volt. Azt ezek az érzékenyebb tesztek simán kimutatják.
Kérdező: vagy vegyél egy digitális clearbluet, vagy esetleg a facelle tesztcsík is jó.
5/6 anonim válasza:
Nekem a clearblue olyan halvány volt nemvárt előtt 2nappal, hogy csak természetes fényben látszott, forgatva aztis nagyon nézve, de egyértelműen volt színe. Nem rózsaszínnek kell lennie a clerblue tesztnek hanem kéknek. Vegyél egy predictort az kimutatja 100%.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap veszek más fajtát.
2020. febr. 5. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!