Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar valakinek, hogy a...

Jokedv kérdése:

Volt mar valakinek, hogy a digitalis teszt egy hét utan még mindig 2-3 hetet mutatot?

Figyelt kérdés
1-2 hetet elsö hetvégén, aztan ra egy hétre 2-3 és most még mindig ugyan azt mutatja. Mi lehet a baj?
2020. febr. 1. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ez egy digitális terhességi teszt,ami arra való, hogy ne kelljen keresgélni a csíkokat, nem egy ultra hang. Nem fog a hetekben pontos eredményt adni.

Én már 6 hetes terhes voltam mikor megcsináltam a tesztet (uh és mensi alapján is), de nekem is 2-3 hetet írt. Szerintem az a teszt csak a 2-3 hétig tudja belőni

2020. febr. 1. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem is tud mást mutatni, 2-3 hét a maximum, amit mutat. Szóval ha 20 hetes vagy, ne hidd el neki a 2-3 hetet.
2020. febr. 1. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:
3+ az utolso amit mutat 3.het utan.
2020. febr. 1. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hét 4 naposan csináltam először és akkor 3+ volt, amit mutatott, igaz, ikrekkel.
2020. febr. 1. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem akarlak elszomorítani, de az előző terhességemnél nekem is így volt, és abból velélés lett. Persze nem törvényszerű, és nem is jelenti azt, hogy nálad is így lesz, de ilyen is van. Lehet mondjuk ha 1 nappal később csinálod már 3+ mutatott volna. Esetleg csinálj egy újat.
2020. febr. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!