Komolyan létezik ilyen?
Igen
Ketto ilyen esetet tudok az ismerosi koromben
Az elsonel extra tulsuly miatt, ert 160kg a no, mindig ia voltak gondjai az emesztessel fajta hasa, gorcsolt. A doki mondta neki h nem lehet gyerek spec menstruacioja is ha evi 2x ha volt. Majd egy szep mapon robammento vitte be eros hasi gorcsokkel. 4 nap mulva hazajott a gyerekkel. 😂 Azota megmutette a gyomrat es lefogyott a felesleges bort leszedtek rola, meg mindig van pici tulsulya de mar nem 160kh...
A masik eset ott a no 3 gyerek utan elkotette magat megis osszejott a gyerek. Igaz o 4honaposan dobbent ra h valszeg tenyleg terhess. Megszulte. A ferjet meg elkulfte vasektomiara. Egyszeruen nem akart tudomast venni a terhessegrol mert nem hitte el h tenyleg az lehet Ugy h el van kotve
Köszönöm a válaszokat!
3-as. Én sem értem, hiszen egy idő után már a bélgázhoz se hasonlít a magzat mozgása. És vannak tünetek, amiket ugye magán is észre kellene vennie. Pl megnő a melle, a mellbimbója (a színe is sötétebb), keményedést ő is érzi a hasban, megjelenik a hosszú sötét csík a hason stb.
Anyukám tegnap mesélte, a párja egyik rokona nem vette észre magán, majd egyszer csak szült egy babát. Kicsit elképedtem.
Érdekes téma. Azt olvastam erről, egy szakértő írta, hogy ilyenkor másképp zajlik a terhesség, tudat alatt v tudatosan is nem akarja az anya, és hogy a baba mégis életben maradjon észrevétlen lesz. A terhesség is tünetmentesen és a baba sem úgy mozog, mint egy mindenki által tudott terhessègben, ezért van hogy nem veszik észre.
Én még így sem tudom elképzelni, hogy legkésőbb a végén hogy nemcsak lehet észrevenni.
Ha valakinek evi 2x van mensije annak nem tunik fel h elmarad 😂 es 160kg eseten a sulygyarapodas vagy a has novekedese sem latvanyos (vagyis nem latjato)
A masik esetben a tunetek ellenere sem akart tudomast venni rola mert h o el van kotve kizart h terhes legyen !
De spec nekem vagy 3 honapig meg volt verzesem a mensi idejen. Ha erre hagyatkozom akkor 16 hetesen esik le h terhes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!