Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Komolyan létezik ilyen?

Komolyan létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Olyan hogy valaki nem veszi észre magán a terhességet? Eltelik 5-6 vagy akár 9 hónap. Kijelenti, ő nem tudta magáról.
2020. febr. 4. 00:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
3-4 hónap oké. Többet biztos nem lehet benézni, miután már mozog.
2020. febr. 4. 04:17
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Igen

Ketto ilyen esetet tudok az ismerosi koromben

Az elsonel extra tulsuly miatt, ert 160kg a no, mindig ia voltak gondjai az emesztessel fajta hasa, gorcsolt. A doki mondta neki h nem lehet gyerek spec menstruacioja is ha evi 2x ha volt. Majd egy szep mapon robammento vitte be eros hasi gorcsokkel. 4 nap mulva hazajott a gyerekkel. 😂 Azota megmutette a gyomrat es lefogyott a felesleges bort leszedtek rola, meg mindig van pici tulsulya de mar nem 160kh...

A masik eset ott a no 3 gyerek utan elkotette magat megis osszejott a gyerek. Igaz o 4honaposan dobbent ra h valszeg tenyleg terhess. Megszulte. A ferjet meg elkulfte vasektomiara. Egyszeruen nem akart tudomast venni a terhessegrol mert nem hitte el h tenyleg az lehet Ugy h el van kotve

2020. febr. 4. 06:06
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Én ezekben azt nem értem, hogy mikor elkezd mozogni a baba, azt mivel magyarázza? Szerintem semmihez nem hasonlítható érzés
2020. febr. 4. 07:51
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Amikor szültem, volt a kórházban egy 20 éves lány, és ő is azt mondta, nem tudott végig a terhességről. Amikor már jöttek a szülési fájások, akkor ment el az anyjával az ügyeletre, mert nem tudta, mi van. Akkor jelentették ki, hogy szülni fog. Amíg kórházban volt, azalatt kellett mindent beszerezni a babának. Én nem tudom elképzelni, hogy ilyen valóban létezik, de úgy tűnik, igen.
2020. febr. 4. 10:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3-as. Én sem értem, hiszen egy idő után már a bélgázhoz se hasonlít a magzat mozgása. És vannak tünetek, amiket ugye magán is észre kellene vennie. Pl megnő a melle, a mellbimbója (a színe is sötétebb), keményedést ő is érzi a hasban, megjelenik a hosszú sötét csík a hason stb.

Anyukám tegnap mesélte, a párja egyik rokona nem vette észre magán, majd egyszer csak szült egy babát. Kicsit elképedtem.

2020. febr. 4. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Edesanyam jart velem ugy hogy nem vette eszre a terhesseget egy rutin vizsgalatra ment nogyogyaszhoz es ott mondtak hogy 6,5honapos terhes nagyon meglepodott mert semmi hasa nem volt lattam kepet is rolla.
2020. febr. 4. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5: linea nigrája nem mindenkinek van. A többi tünet meg, amit leírtál nem jellegzetes. A magzatmozgás meg a menstruáció hiánya, ami fel kell, hogy tűnjön.
2020. febr. 4. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Érdekes téma. Azt olvastam erről, egy szakértő írta, hogy ilyenkor másképp zajlik a terhesség, tudat alatt v tudatosan is nem akarja az anya, és hogy a baba mégis életben maradjon észrevétlen lesz. A terhesség is tünetmentesen és a baba sem úgy mozog, mint egy mindenki által tudott terhessègben, ezért van hogy nem veszik észre.

Én még így sem tudom elképzelni, hogy legkésőbb a végén hogy nemcsak lehet észrevenni.

2020. febr. 4. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hittem ilyenekben. Aztán mikor én szültem a elsőt, volt egy nő az osztályon aki nem tudta,hogy terhes,közben meg már 36 hetes terhes volt. Amugy lapos hasa volt. Mi csak annyit láttunk,hogy be volt a keze lába fáslizva. A nővérek mondták,hogy bizony ő is kismama és hamarosan szülni is fog.
2020. febr. 4. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek evi 2x van mensije annak nem tunik fel h elmarad 😂 es 160kg eseten a sulygyarapodas vagy a has novekedese sem latvanyos (vagyis nem latjato)

A masik esetben a tunetek ellenere sem akart tudomast venni rola mert h o el van kotve kizart h terhes legyen !

De spec nekem vagy 3 honapig meg volt verzesem a mensi idejen. Ha erre hagyatkozom akkor 16 hetesen esik le h terhes vagyok...

2020. febr. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!