Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt nem várt napján...

Facelle teszt nem várt napján ilyen halvány lehet pozitív?

Figyelt kérdés

Volt 2 vetélésem meg 1 méhenkívüli terhességem ahol el vesztettem a petevezetékem. Mára nem vártam és sok rosszat olvasok mostanában a fevelle testről.

[link]

Ilyen lett most délután.

2020. febr. 3. 17:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív. Nekem sokkal halványabb volt ugyanez a teszt, keresni kellett a csíkot de aztán erősödött 😊
2020. febr. 3. 19:35
 12/37 A kérdező kommentje:

Hát csajok nagyon el keseredtem. A mai totál negatív. Ezt nem értem. A tegnapi teszt lett volna rossz?

[link]

Felső a tegnapi alsó a mai.

2020. febr. 4. 06:35
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg kémiai terhesség volt! Új honap, uj esély, ne add fel!
2020. febr. 4. 07:14
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én most hasonlóan jártam.

Vasárnap nagyon halványan "pozitívc lett a tesztem, ma meg... De még nem jött meg.

A melleim 1,5 hete egyre erősebben fájnak.

Mi kistesót szeretnénk már jó ideje. Le mertem volna fogadni, hogy most sikerült, de a mai teszt eléggé el bizonytalanított. 😶

2020. febr. 4. 09:30
 15/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó engem is nagyon. Azt hittem szép pozitívat látok reggel és sajnos nem. Ma el megyek veszek tesztet és délután megint meg nézem kíváncsi vagyok nagyon. Még nem jött meg. Annyi hogy a derekam fáj tegnap óta még a csípőm. Más bajom úgy nincs
2020. febr. 4. 09:44
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt délutániból 2 halvány pozitív tesztem, 3. nap reggeliből csináltam. Full negatív lett! De nem nyugtatott, így aznap délután megint csináltam. Az ismét pozitív lett.

Szurkolok neked! 🙂

2020. febr. 4. 10:35
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most jött meg 😂

Én romed kazettás tesztet csináltam vasárnap is meg ma is. A main semmilyen halovány csík nem volt,a vasárnapival ellentétben. Azon valami látszott. De ez van majd máskor 🙂

Neked szorítok 🤞

2020. febr. 4. 10:47
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia :) én is ma kora délután tesztelek. Eddig a nem várt napján full negatív lett. A mensi nem jott csak barna maszatolás 5 napig🙄 tüneteim vannak de lehet bebeszelem magamnak 😂 már 8 napja késik ugyh ma csinálok tesztet.

Neked vannak tüneteid?

Remélem pozit tesztelünk!

Drukkolok neked! 😊

2020. febr. 4. 10:52
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a teszt sokszor volt már ilyen szellemcsíkos.... Annak hívom, mert aztán mindig megjött. Nem is veszek már inkább ilyet.
2020. febr. 4. 11:50
 20/37 anonim ***** válasza:

18as vagyok.

Mizu kérdező, teszteltél azóta?

Nekem totál negatív. Nem baj majd legközelebb,így már várom a nemvártat.. 🙄😂

2020. febr. 4. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!