Véleményekre lennék kíváncsi, ovulációval kapcsolatban. Ti mit gondoltok?
Rendszertelen menstruáció miatt diétázni kezdtem 1 hónapja. 2 hete az alhasam nagyon nyilalt, utána pár nappal érzékeny lett a mellbimbó (ez nálam eddig mindig ovu után volt, utána mindig 2 héten belül megjött a menstruációm. Szóval most is így gondoltam, hogy így lesz. Kb 1 hete szex közben is érzékeny volt az alhasam. Ez is menstruáció előtt szokott így lenni. A mellbimbóm hétvége óta már iszonyatosan érzékeny, jobban mint eddig. Alhasam szúrkál. Na mondom tuti megjön.
Tegnap kíváncsiságból csináltam egy clear blue digi ovu tesztet, ami most először lett pozitív. A hőm múlt hét eleje óta 36,9. Most akkor mi van? Hogy lehet most pozi az lh teszt, ha már 1 hete szétdurram a mellem, és a hőm is fent van?
Folyamatosan méred a hődet vagy csak a múlt hét óta? Az úgy nem mérvadó.
Esetleg csinálhatsz terhességi tesztet is. De a rendszertelen menzesz miatt keress fel egy jó dokit. Lehet hormon problémád van, arra kapsz gyógyszert, hogy rendeződjön a ciklusod. Persze, ha ezt még nem tetted meg. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!