Honvéd korház, Dr Varga Csaba nőgyógyász? Véleményekre lennék kiváncsi vele kapcsolatban!?
Én pedig hüvelyi úton szültem a honvédban fogadott orvossal, tehát személyes tapasztalat, nem csak mendemonda. Abszolút pozitív élmény maradt. Indítottak, de csak 41.héten. Volt ugyan gátmetszés, de inkább az, mint hogy repedjek. Szülés után 10-14 nappal nem is éreztem, hogy szültem volna. A honvéd egy jó kórház, remek orvosokkal.
Második gyerkőc is ott fog születni, hüvelyi szülésre készülünk mindenképp.
Nem kell senkit rémisztgetni. 🙂
Okoskák, a Honvédba küldenek rengeteg ikres és cukros kismamát akiknek császárt írnak ki. Mivel itt van PIC is ezért (ami a puccos Robertben nincs, ha gond van ugyanúgy visznek kórházba, csak még atrangatjak a babád mentő autóval a városon) . Csak utána kell konkrétan kérdezni és tapasztalat alapján megítélni bármit is, nem pedig az alapján hogy mit hallottatok a Náncsi néni sosem látott nagynénjétől, aki azt hallotta borzasztó dolgok történnek a honvédban.
Kétszer szültem természetes úton a honvédban (második a covid első hullám alatt), egyszer sem merült fel a császár, de több ismerősöm, barátnőm is ugyanezt tudja elmondani. Aranyora mindkettő esetében volt, szülőszobában szopi azonnal volt, gxerekágyon a babát is szinte azonnal hozták amint összeszedtem magam, ha nem egyből kapod meg akkor annak oka van - vagy te vagy a baba állapota miatt.
Ohh igen és oxitocin sem kellett és gatmetszes sem.
Utolsó vagyok, csak hogy korrekt legyek:
Egyik nagyon jó barátnőm fog a doktor úrnal szülni. Ő nagyon meg van elégedve vele, mert nem egy paraztatós orvos, terhesgondozás is elég laza nála, nem vizsgálgat havonta, de nem is pátyolgat. Neki problémamentes eddig a terhessége nem tudom milyen amikor problémás a terhesség. Most az új törvénymódosítás miatt majd csak magánban fog kismamákat fogadni terhesgondozásra de abban úgy tudom benne van a szülés ára is. Szóval ha nem vagy egy paramami és lazán veszed te is a terhességet akkor jó választás lehet. Nekem pont emiatt nem volt szimpatikus hogy túl laza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!