Pozitív vagy negatív teszt?
2020. febr. 1. 19:06
11/22 A kérdező kommentje:
Tervezett baba lenne nekik.
2020. febr. 1. 20:36
12/22 anonim válasza:
Az én tesztem is ilyen halvány volt. Most 4 nappal később már egyértelmű a 2. csík.
13/22 anonim válasza:
Mikor fognak az emberek leszokni ezekrol gagyi tesztekrol🤦♀️
14/22 anonim válasza:
Amikor a gyógyszertári és drogériákban kapható tesztek 20ft/darabárban lesznek😄
16/22 anonim válasza:
Mintha, de nekem mensi előtt pár nappal ilyen tesztem volt, aztán időre meg is jött a havim... Meg kell várni az elmaradt mensit, mert addig az elindult terhesség simán véget is érhet. Még ne örüljön a barátnőd, vegye negatívnak, két nap múlva kiderül.
Mikor terhes lettem akkor 5 napon át teszteltem mensi előtt és csak nem várt napján lett erősebb hihető tesztem... előtte mind mind nagyon halvány volt..
17/22 anonim válasza:
Ismetepjen par nap mulva.
Erre azt mondanam hogy se nem pozitiv, se nem negativ. Mintha lenne valami, de azt se lehet ramondani hogy az egy szines masodik csik.
19/22 anonim válasza:
Szerintem még ez se egyértelműen pozitív, kéne várni legalább 2-3 napot a teszttel.
20/22 anonim válasza:
Látszik hogy van ott valami. Esélyes a baba, de míg nem késik a menzesze addig nem biztos hogy megmarad. Persze bízzunk a legjobbakban🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!