Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma lett egy nagyon halvány 2....

Phon0217 kérdése:

Ma lett egy nagyon halvány 2. csík a terhességi tesztemen. Utána csináltam egy másik félét, az meg negatív lett. Most akkor mi lehet?

Figyelt kérdés
Reggel nem az első, hanem a második vizeletből csináltam egy elég érzékeny, Predictor Early tesztet, amin egy nagyon halvány második csík lett. Utána pár pisivel később csináltam egy X-epil-est ami egyértelmű negatív lett. Bár ez annyira nem érzékeny teszt. Most kicsit összezavarodtam. Valaki tapasztalt hasonlót?

2020. febr. 1. 16:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem is erdekel a vegkifejlet, mi ujsag?
2020. febr. 10. 13:46
 32/37 anonim ***** válasza:
A predictor nekem mar reg egyforma ket vonalat mutatott amikor az xepil meg semmit!!! Sot mar 6 hetes vagyok, tegnap csinaltam ehy predictort a teszt vonal elobb kijott mint vegigfutott volna a tesztcsikon a pisi, a controll vonal alig latszik a teszt vonal mellett. Az exepil pedig mondhatni egyforma erosegu de csak nagy joindulattal. Szerintem abban nincs is annyi readens hogy sokkal erosebb legyen, ezert is reagal kesobb
2020. febr. 18. 08:52
 33/37 anonim ***** válasza:
Bocsanat a sok elirasert :(
2020. febr. 18. 08:53
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező

Hogy alakulnak a dolgok, mi volt az orvosnál ?

2020. febr. 18. 14:06
 35/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, végül tegnap kellett visszamennem az orvoshoz, és már látta a kis pöttyömet :) Még csak 1.3mm szóval tényleg irtó pici, de jó helyen van és ez a lényeg. Hozzáteszem múlt pénteken még a Gabriel teszt ugyanúgy negatív volt. Szóval ez a helyzet! :)

2020. febr. 18. 19:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Szuper! Gratulálok 🍼🍼🍼🍼☺️
2020. febr. 19. 04:58
 37/37 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2020. márc. 30. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!