Phon0217 kérdése:
Ma lett egy nagyon halvány 2. csík a terhességi tesztemen. Utána csináltam egy másik félét, az meg negatív lett. Most akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
Reggel nem az első, hanem a második vizeletből csináltam egy elég érzékeny, Predictor Early tesztet, amin egy nagyon halvány második csík lett. Utána pár pisivel később csináltam egy X-epil-est ami egyértelmű negatív lett. Bár ez annyira nem érzékeny teszt. Most kicsit összezavarodtam. Valaki tapasztalt hasonlót?2020. febr. 1. 16:49
21/37 anonim válasza:
Vegyèl facelle -t az jó rossmann
22/37 A kérdező kommentje:
2020. febr. 2. 16:37
24/37 anonim válasza:
Nekem is ez mutatta ki eloszor:)))
25/37 anonim válasza:
A Predi nagyon érzékeny. Gratulálok
27/37 anonim válasza:
Mi a helyzet kérdező? Mit mondott az orvos? 🙂
28/37 A kérdező kommentje:
Sajnos ahogy számítottam rá, nem tudott mondani semmit, mert mondta hogy még ilyenkor nem látni semmit. Jövőhéten csütörtökön kell visszamennem. Tegnap reggel csináltam megint egy tesztet, de az is nagyon halvány volt. Most megpróbálok nem tesztelni pár napig, aztán a hét vége felé csinálok megint. Szóval most marad a várakozás...
2020. febr. 4. 11:23
29/37 anonim válasza:
Jövő héten már biztosan látni fogja 🙂
30/37 anonim válasza:
Kedves kérdező,
Azóta minden rendben ?
Most csütörtökön mész majd orvoshoz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!