Èrdekelne, h van-e itt valaki aki menzesz ideje körül esett teherbe, es nem jott meg neki? Vagy meg jott a menstruacioja?
Már előttem is írták, csak akkor lehetséges mensi előtt teherbe esni, ha az ovu is később volt, de ilyenkor terhesség nélkül is annyival később lenne a mensi.
Tehát nem késik.
Azért van olyan akinek menzesz 1,2 vagy 3dik napján fogant a baba. Szerintem bármi simán lehetséges. Könnyű is lenne ha lenne akár 1 db olyan nap a női ciklus során mikor nem eshet teherbe az ember lánya.🙂 Az okok között könnyen elveszlik az ember. Önjelölt biológusok, rengeteg élettapasztalattal rendelkező nők, orvos-orvossal vitázik..
Lehetséges, nem jellemző, nem a legaktuálisabb ilyenkor próbálkozni, de összejöhet!
Személy szerint én nemrég Google-ban keresve, egy-két fórumon olvasgattam a témában és minden fajta verziót megéltek már ezek a történetek.
Volt aki menzesz előtt 2 nappal szexelt, 2 nap múlva megjött neki, terhes maradt. Volt aki ugyan így, de már nem jött meg neki. Volt aki szint így járt, csak késett 7 napot, még jött, de csak terhes volt.
Ugyan ezek a verziók menzesz alatti sikeres próbálkozások részéről is!
Türelem, bármi lehet! Várd ki, tesztelj mindenképpen 14 nap múlva. Ha negatív pedig semmi gond, el kell tudni engedni, hogy legyen lehetősége legközelebb megfoganni a babának! ☺️ ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!