HA egy nő maszturbál és még nincs meg a menstruációja akkor lehet hogy neki nem fog megjonni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 13:02
1/4 anonim válasza:
Most komolyan: szerinted mi a fütyfürüty köze van a két dolognak egymáshoz?
2/4 anonim válasza:
Ha csak nem esik teherbe a maszturbálástól (segítek, nem eshet) akkor megjön. Sőt, azt hallottam a szex előrébb hozhatja a menszeszt és csökkenti a menstruációs fájdalmakat úgyhogy kezeket a bugyiba :D
3/4 anonim válasza:
Jaj, mikor akadsz már le a témáról? Nem unod még?
Már a csecsemők is maszturbálnak, amint felfedezik, hogy jó érzés oda nyúlkálni. Kérdezd meg bármelyik anyukát!
4/4 anonim válasza:
Én szerintem a kérdező ifjú hölgy úgy értette, hogy egy olyan lány akinek még egyáltalán nincs menzesze, de már elkezdett masztizni, akkor annál fennállhat-e az a veszély, hogy emiatt később sem lesz mestruációja.
Igaz? Így gondoltad?
A válasz nem!
A női nemi hormonok beindulása, vagy a működés késlekedése nem a maszturbáció függvénye.
Ha van további kérdésed írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!