N.vivii93 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek terhes vagyok.A peteéresem előtt 5 nappal szexeltünk a termékeny napokon és ott úgye teherbe lehet esni.Nem védekeztünk egy kicsit belém jött de utánna 2 órára rá bevettem az esemény utani gyógyszert.Most várnom kell mire megjön ha egyáltalan megjön.Szerintetek van okom aggódni vagy nem?Hülye válaszokra nem vagyok kiváncsi.2020. jan. 31. 14:16
1/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy a peteérésed előtt 5 nappal volt? Az ovuláció pontos napját nem lehet meghatározni, csak ultrahangos vizsgálattal. Naptármódszer? Megtippelted?
Az esemény utáni tabletta főként az ovulációt hivatott késleltetni, így akadályozza meg elsődlegesen a teherbeesést. Ha az ovuláció mégis bekövetkezik, akkor a tabletta megakadályozhatja a beágyazódást is, ezt már ugyan kisebb hatékonysággal teszi. Szóval a válasz: terhes lehetsz, bár nem valószínű. Mégis itt milyen válaszokra számítasz, szerinted ki lát bele innen a méhedbe...?
2/6 anonim 

válasza:

Ha szedtél be esemény utánit, akkor elég valószínűtlen. A most érzett stressz kitolhatja a ciklusod.
4/6 anonim 

válasza:

Szerintetek terhes vagyok. - Ezt te írtad. Pedig nem is ismerlek.
5/6 anonim 

válasza:

Drukkolok, hogy ne légy terhes. Ezzel az iq szinttel nem kellene szaporodnod!
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon-nagyon kicsi az esélye, nyugi! Az esemény utáni tablettát jókor vetted be: nagyon hamar az aktus után, és ha tényleg ovu előtt voltál még, akkor pont ki tudta fejteni a hatását. Arra azért számíts, hogy jó eséllyel felborítja a ciklusodat, egy csomót késhet, vagy akár ki is maradhat a menzeszed - nem valószínű, hogy terhességet jelentene. De ha majd késik, és nagyon izgulsz, akkor majd tesztelj. Addig meg nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!